Hyvinvointi Thoughts and life

Vinkkin√§ aikuiselle iholle: Malu Wilz Vitamin C Collagen Booster&Vitamin C Collagen Cream ūü•įsek√§ syv√§llisempi√§ ajatuksia ruoasta ja hyvinvoinnista: rasvat

“Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan eritt√§in suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja.” Ja allekirjoittanut on myyty t√§h√§n sarjaan ūüôā

Kollageenia ja vitamiinia aikuiselle iholle!

P√§hk√§ilin t√§ss√§ jonkin aikaa jo, ett√§ mit√§ ostain vanhan tilalle sen loputtua. Mietin, ett√§ pit√§isik√∂ jo vaihtaa merkki√§kin v√§lill√§? Ja pitk√§n…todella pitk√§n ajan pl√§r√§sin eri merkkijen ja hintojen v√§lill√§, palaten aina vain t√§h√§n takaisin…eli ei siin√§ sitten muuta kun kuuntelemaan sis√§ist√§ √§√§nt√§√§n ja pient√§ kokemusta jo merkist√§.

Otetaan ensin esittelyyn tuo seerumi. <3

Suora lainaus Sokoksen sivuilta:

“C-vitamiini stimuloi collegeeni synteesi√§, korjaa auringonvalosta aiheutuvaa vahinkoa sek√§ kirkastaa ihoa. Uusinta teknologiaa olevat kollageeni√§-vahvistavat peptidit v√§hent√§v√§t ryppyjen syvyytt√§, sek√§ vahvistavat kollageenien rakennetta. Ihon elastisuus ja notkeus paranevat pysyv√§sti j√§tt√§en piirteet kiinte√§mm√§ksi ja nuoremmaksi. Karhunvatukka uute est√§√§ luonnollista ik√§√§ntymist√§ sek√§ kosteuttaa ihoa.
Ei sis√§ll√§ mineraali √∂ljyj√§, silikonia, parafiinia taikka parabeeneja.”

Malu Wilz Sokokselta 34,00‚ā¨

K√§sitt√§√§kseni Sokos on siis ainoa, joka n√§it√§ myy Suomessa. Luultavasti siksi k√§yt√§nkin paljon Sokosta kosmekauppanani ūüôā

Tämä seerumi on nyt ollut käytössä pari viikkoa, ja pakko myöntää, että iho tuntuu että näyttää kiinteämmältä. Elinvoimainen on ehken parempi sana. Tuo C- vitamiini kera kollageenin vain toimii!

Yksi painallus ja se riittää koko kasvoille. Näin ollen tuo puteli riittää siis aika pitkään, ja se tietty on plussaa.

Kosteutus on todella hyv√§! Meill√§ on sattuneesta syyst√§ sis√§ll√§ (lattiaremppaa, takkaa ja koirien karvoja ett√§ tassuista hiekkaa) kuiva ilma, joten voin todeta k√§si syd√§mmell√§, ett√§ oikeasti kosteuttaa…. vaativissakin olosuhteissa! ūüôā

Sitten tämä voide tehostamaan seerumin aikaansaannoksia:

Esittelyteksti tässä on sama kuin seerumissa. Eli siis kandee lukea se tuolta ylempää.

Malu Wilz- voide 50ml Sokokselta 39.00‚ā¨

Voiteethan ovat enemm√§nkin ik√§√§nkuin se viimeinen p√§√§llinen, joka pit√§√§ kosteuden allaan. T√§m√§ tekee sen ja samalla my√∂s lis√§√§ kosteutta. N√§m√§ kaksi yhdess√§ tehostavat vitamiinin ja kollageenia vahvistavien peptidien ty√∂t√§, ja taasen k√§si syd√§mmell√§: iho on kertakaikkiaan “terhakampi”.

Aamupesun jälkeen, rasvattuna. Otin kuvan samalla kuin kirjoitin, eli ;D

Eli suosittelen antamaan t√§lle merkille mahdollisuuden! Jos noin niinkus mietit vaikkapa uutta sarjaa k√§ytt√∂√∂si ūüôā

Hyvinvointia ja ruokaa

Kun t√§√§ll√§ on tosiaan nyt pakerrettu muutama viikko taasen valmentaja Markku Tikan opeilla ja ohjelmalla, niin taasen….alun j√§lkeen ihan itsekin sit√§ rupeaa miettim√§√§n ruoka- aineiden vaikutusta ett√§ t√§rkeytt√§ hyvinvointiin.

Alku menee tosiaan aina itselläni ainakin siihen, että sekä aivot että kroppa tottuu sekä rytmiin että niihin parempiin ruoka- aineisiin.

Kun tämä tietynlainen adaptoitumien on tapahtunut, niin omat ajatukset alkavat heräilemään ja miettimään, että miksi tuo on parempi vaihtoehto kuin tämä ja ennenkaikkea; mitä tarvitsen voidakseni hyvin!

Vaikkakin vapaus on tehd√§ niin, ett√§ mahtuu kaloreihin, vaikka ravitsemuksellisesti olisi “huonoa” ruokaa urheilijalle… niin kannattaako?

Alkuun saatoin ehken koklailla ja soveltaa, mutta huomasin äkkiä sen faktan, että olo oli tosiaan väsy, eikä oikein treenitkään sujuneet. Eli sillä siis on suurestikin väliä, mitä syö. Ja oikeasti, voin sanoa, että omalla kohdalla kalorimäärä puskee reilusti yli 2000kcal/pvä, eli saa syödä ihan reippaastikin!

Puuroa, prodejauhetta, marjoja ja hamppurouhetta

Eli, kun siis ruoalla on niin valtava vaikutus, niin miksi sitten haluasin ikäänkuin syöttää niitä huonompia vaihtoehtoja keholleni?

‚ėĚÔłŹJa t√§m√§ on ollut taas se oivaltavin ajatus pitk√§√§n aikaan! Siis sellainen, joka oikeasti sek√§ osuu maaliin ett√§ ihan itse sen ymm√§rr√§n oman hyvinvointini kannalta!

Nämä asiat pitää itse ymmärtää, että jaksaa pitää niitä elämäntapoja yllä. Joku toinen voi tehdä ohjelman, saada sinut pysymään siinä aikaa X, mutta itse pitää tajuta se fakta, että mitä laittaa ja jättää laittamatta suuhunsa, vaikuttaa koko energiatasoon. (Ihoon ja hiuksiin myös!)

Myönnän, itse tungin kesällä mitä sattuu ja kaikkea muuta taas kun terveellistä. Kunhan söin ja näin ollen pysyin siis hengissä. Ihmettelin vain, että kylläpä olen väsy, ja näytinkin myös siltä! Varsinkin, kun katsoin kuvia kesältä, niin ero siihen normi- minään oli suuri. On osittain tietty vieläkin, mutta suunta oikea!

T√§n√§√§n mietin hyvi√§ rasvoja. Rasvoja ylip√§√§t√§√§n. Kun ihminen niit√§ kuitenkin tarvitsee! Siit√§ sitten sain aasinsiltoja eri rasvoihin ja mit√§ olen sy√∂nyt…. ja sitten pahoittelin aivoparoilleni niit√§ huonolaatuisia, joita olen kiskonut.. ūüėÄ Eip√§ ihme, ett√§ se hissi ei aina noussut niin hyvin, kun olisi voinut nousta… aivosumua ilmassa!

N√§ill√§ on valtava merkitys hyvinvointiin! Joskus olisin sanonut, notta joo joo ja jatkanut huonoilla rasvoilla onnellisena. Mutta kun ensin oli 5v jossa tottui terveelliseen el√§m√§√§n, sitten kes√§ll√§ meni meht√§√§n ja √§√§rip√§√§st√§ toiseen…ja taas nyt sit√§ terveellist√§..niin sen eron vaan huomaa.

Eli, simppelisti: se mit√§ suuhunsa laittaa…sill√§ saa ihan mielett√∂m√§n hyvi√§ asioita aikaan ja kropan hyrr√§√§m√§√§n…tai kerrassaan mainion aivosumun.

Nyt toivon, ett√§ t√§m√§ ei kuulostanut saarnalta mill√§√§n muotoa! N√§m√§ ovat havaintoja oikeasta el√§m√§st√§, omastani. ūüôŹ

Itse käytän päivittäin:

  • Oliivi√∂ljy√§ suoraan pullosta ūüėÄ
  • Kalanmaksa√∂ljy√§ samalla tyylill√§
  • Jos ei kalliita, avokadoa
  • Manteleita
  • Hamppu√∂ljy√§
  • Lohta (Ok, ei p√§ivitt√§in, mutta 1-2krtaa/vko)

Eli voideltu mimmi ūüôā

Tuossa hieman eroa ūüėČ Ok toisessa v√§h√§n meikki√§, mutta silm√§t kertovat totuuden! Samalla kameralla ja samasta ikkunasta. Ero ilmeess√§ ja kasvoissa on valtava! Tuo j√§lkimm√§inen on otettu toukokuussa ja ensimm√§inen viikko takaperin.

Tästä aukeaa hyvin nyt sitten jatkoa seuraaviin postauksiin hajatelmia ja huomioita hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta.

Nyt taidan siirtyä iltapuurolle ja telkkarin ääreen. Mahtavaa iltaa ja viikkoa sinne kaikille!

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa