Outfits

Valkoiset lenkkarit ja mokkatakki, 3x asuideoita keväälle

Ihanaa, aikas lämmin jo ulkona! Hyvä syy kaivaa vähän keveämpää vaatetta ja inspiroitua omasta vaatekaapistansa. Niinkuin blogin nimikin jo viittaa, niin omassa kaapissa on ainainen kaaos, mutta hyvin hallittu sellainen ?

Itse olen aika eri mieltä siitä, että jos et ole käyttänyt jotain vaatetta tiettyyn aikaan, niin äkkiä pois kaapista: et käytä ikinä enää! Hmm.. ei ainakaan täällä mene niin. Kierrätän kaapin sisältöä ja yhdistelen uusiin sekä luon uusia käyttötarkoituksia. Ei aina ole hyvä viskata menemään, jollei juuri nyt satu pitämään jotain.

Päivän inspiraatio: valkoiset lenkkarit ja mokkatakki. ?

Olen ostanut nämä jo jonkin aikaa sitten, ja ovat odotelleet lämpimämpiä kelejä kaapissa. Vihdoin sain kaivaa nämä ja yhdistellä kolmeen aivan erilaiseen asuun! Yhden ihmisen ilon aiheita ;).
Keinomokkatakki from H&M 39,99€ vuoreton.                 Lenkkarit from prettylittlething ja 25£,                                                                                                                            euroina noin 28-29€
Tilaaminen on muuten tosi kätevää tuolta Prettystä: paketti tuli suht rivakasti ja oli ihanassa pinkissä pussissa, jossa oli yksisarvisia! Aivan ylisöpö, harmi kun meni vahingossa roskiin, olisin kuvan halunnut laittaa. ?
Sukkiksiksi valitsin nuo beiget “the mummovärin” verkkosukkahousumallilla. Ei ihan perus, ja ei kuitenkaan riko harmoniaa olemalla aivan tadaa! Sopivan mielenkiintoinen. 

Vinkki: Sukkiksilla saa paljon eri kontrasteja ja fiiliksiä luotua perusvaatetukseen!

Sitten asu nro1, hame on noin 20v vanha: ?Tein tuon halkion itse tuohon hameeseen, kun oli niin kapea että eipä sillä kävelty kun sipsuttaen. Pitää päästä harppomaan sentään joskus! 


Tässä ideana oli maanläheiset, lämpimät värit ja sellainen pieni romantiikan hajatelma. Jotenkin tuo punainen sopii vaan niin hyvin tuohon mokkatakin lämpimään väriin!

*hame ostettu tosiaan 20v takaperin jostain basaarista.


Asu nro 2: maailman ihanin hattarahame ❤️

Onkohan mulla kevättä ilman tätä hattarahametta? Siinä on vaan jotain niin ihanaa, ja nuo helmat ovat leikattu niin epäsymmetrisesti, että liikkuu kävellessä uskomattoman keveästi. 
Ideana wannabe keiju ❓?
No ei, jotenkin niin naisellinen olo vaan tässä kokonaisuudessa!
Tyllihame on, ihme kyllä, täällä se ykkösjuttu. Voi yhdistellä jokapäivä- tyyliin tai juhlaan. Pitänee hommata vielä joku muu väri lisäksi. 
Omani on Zalandolta, ei ollut ihan samanlaisia, mutta aika lähellä näkyi olevan! 

Tyyli nro 3, rakkaat räjähtäneet farkut: ?

Aika kätevästi saa samalla takilla ja kengillä pistettyä eri tyylejä kokoon. Silti jokaisessa on se omansa, oma ideansa ja oma fiiliksensä.
Tässä se on tuollainen rock- on, perus Maarit- fiilis ja rento kokonaisuus. Tämä on ehken sellainen, kun käytän eniten. 
***
                                                                  
Tässä on juuri se vaatteiden ja pukeutumisen suola itselleni ainakin: monipuolisuus, luovuus ja yhdisteleminen. Vaikka välillä menee metsään, niin ei haittaa! Vaatteet saa aina vaihdettua, ja onko se nyt niin vakavaa, jos ei aina onnistu…. Pukeutumisen pitäisi olla hauskaa! 
Toivottavasti sait jotain inspiraatiota? Vaikka sitten että ei ainakaan näin! 😉 
Ihanaa päivää kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa