ihonhoitoa ja kauneutta

Vahva suositus: BIO2YOU ravitseva kasvonaamio ja rakastuminen merkkiin ?

Iholle hellyyttä ?

BIO2YOU

Mainitsinkin viime postauksessa tästä naamiosta, ja sain sellaisen käsiini!!! Valitettavasti sarja ei näköjään ole niin tunnettu, että ihan joka paikasta saisi, kun laadultaan tämä on kalliita kanssasisariaan jopa parempi!

Elikk√§s, soitin suoraan p√§√§kallopaikalle Hyv√§n olon maailmaan ja puhelimeen vastasi ihana Tarja itse. Hyv√§, etten parkunut, kun Lifest√§ (nettikaupasta siis) oli loppunut t√§m√§ tuote ja kyselin, ett√§ mist√§h√§n saisin lis√§√§… h√§n laittoi t√§m√§n ihanuuden tulemaan postiin ? Kiitos siit√§!

Mik√§ tekee t√§st√§ sitten niin mahtavan tuotteen? My√∂nn√§n, ett√§ kun t√§m√§n sain aikoinaan Goodieboxista..en ollut kuullutkaan merkist√§. Mutta voin sanoa, ett√§ tiet√§m√§tt√§ mist√§√§n mit√§√§n ja vain koklattuani sit√§ ensimm√§isen kerran….rakkautta. Ihan aikuisten oikeasti! Laitan t√§h√§n suoria lainauksia Bio2You:n sivuilta:

?

“Ravitseva kasvonaamio sis√§lt√§√§ hartsia, jota kutsutaan ‚ÄĚLohik√§√§rmepuun vereksi‚ÄĚ. Hartsi on fytokemikaalien varasto, johon puu on keskitt√§nyt proantosyanidiinit (antioksidantit), yksinkertaiset fenolit, diterpeenit, fytosterolit sek√§ biologisesti aktiiviset alkaloidit ja ligniinit. Tutkijat ovat l√∂yt√§neet t√§st√§ tehoaineesta lukuisia biologisesti aktiivisia ominaisuuksia, joista yksi on haavan paranemiskyvyn tehostuminen antiviraalisen sek√§ anti-inflammatorisen ja antibakteerisen vaikutuksen ansiosta.”

Itse käytän tätä VARSINKIN kun kovaa stressiä takana. Rauhoittaa sekä tasoittaa kyllä ihoa näkyvästi. Hemmotteluna sekä ihan rutiinina min. 1krta/vko. Kosteutus on ihan omaa luokkaansa!

?

“Naamio hoitaa herkk√§√§ ongelmaihoa, kosteuttaa, rauhoittaa punotusta ja palauttaa hyv√§nolontunteen iholle. Naamio sis√§lt√§√§ runsaasti ihoa suojaavia antioksidanttisia fenoleja ja anti-inflammatorisia yhdisteit√§, jotka v√§hent√§v√§t punoitusta ja turvotusta sek√§ nopeuttavat haavojen paranemista. Pantenoli (Provitamiini B5) tehostaa ihon kosteudensitomiskyky√§, rauhoittaa ja ehk√§isee iho√§rsytyst√§. Sit√§ k√§ytet√§√§n auringonpolttamien, lievien palovammojen ja ihovaurioiden hoitoon. Se kosteuttaa, ehk√§isee kutinaa ja ihon tulehduksia sek√§ nopeuttaa ja tehostaa ihon pintahaavojen paranemista. Suositellaan talvella kaikille, joiden iho kirist√§√§ ja kuivaa.”

Ihanan kermamainen koostumus ja asteen makea tuoksu, ei liian voimakas!

?

“Naamio on suoranainen SOS-naamio kuivalle iholle. Toimii hyvin my√∂s ep√§puhtaalla iholla (akne, finnit, ruusufinni), sek√§ punoittavalla tai couperoottisella iholla. Rauhoittaa my√∂s herk√§sti reagoivaa ihoa. T√§m√§ on naamio, jota maahantuoja suosittelee suurella syd√§mell√§ sen mahtavien vaikutusten ansiosta.”

Ja teho kirjaimellisesti käsillä kosketeltava. Ja näkyvä!

Laitan puhdistuksen jälkeen kunnon kerroksen tuotetta illalla ja annan vaikuttaa aamuun. Aamulla iho on pehmeän ja tasainen sekä tuntuinen että näköinen!

Oikeastaan sen huomaa, niinkun mainitsin aiemmin, heti laittessa jo. Siitä tämä on niin ihana, että ei tarvitse arvuutella vaan sen tasaisuuden näkee heti.

Hyv√§√§ huomenta kaikille!- kuva. ūüôā Olen puhunut paljon Malu Wilzist√§, jota rakastan juurikin toimivuuden ett√§ hinnan puolesta. Nyt harkitsen pikkuhiljaa tuotteiden vaihtamista Bio2you- merkkiin. Oma seerumini alkaa vedell√§ viimeisi√§√§n, ja vakavassa harkinnassa onkin, ett√§ olisikohan seuraava ostos t√§lt√§ sarjalta ?

T√§√§ll√§ taitaa kuoriutua siis kunnon Bio2You- fani! K√§y ihmeess√§ kurkkaamassa heid√§n kotisivuiltaan lis√§√§ infoa! Bio2you ?‚̧

Kivijalkakauppojen lisäksi jälleenmyyjät verkossa:

Apteekkituotteet.fi

Life.fi

Sinunapteekki.fi

Nyt pist√§n harkintamyssyn p√§√§h√§n ja mietiskelen, ett√§ mink√§h√§n sit√§ tilailisi sitten seuraavaksi seerumiksi… ?

Ja tietenkin sitten kertoilen teille t√§√§ll√§! ūüôā

Nyt mahtavaa syyspäivää kaikille <3

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa