yhteistyöt

Urban Decay: Naked heat on täällä!!

Jesh, ihanaa, jippiiiii ja wow! Mä olen taasen kerran rakastunut. Näin tuppaa tapahtumaan Urban Decayn tuotteiden kohdalla joka ainoa kerta.

Lämmittää jo tuo pelkka kuorikin, sen verran kuumaa kamaa on!

Vaan miksi? Itselleni tuo merkki tarkoittaa (hassua sanoa brändistä, joka on luotu) mutta kyllä, vapautta, rohkeutta ja luomista. Jo nuo nimet ja paketitkin sanovat: olen rohkeasti minä, käytän näitä niinkuin haluan! Niissä on asennetta! Ja siitähän minä pidän.

Värivalikoima paletissa on ihanan lämmin ja tehty niin kevyempään että vahvempaan meikkiin. Molempiin pystyy tällä ihanuudella.

Värit toiminnassa: intensiivisiä! Ei tarvitse sutia pyöritellä värissä notta jotakin jää sutiinkin. Käy pikemminkin niinkuin itselläni ensin: huups! 🙂 Olihan siellä, väriä.

Tuo suti, joka tuli mukana.

Toinen puoli tarkempaan työskentelyyn ja toinen häivytyksiin. Mielestäni aivan ihanan laadukas jo itsessään tuo suti, hyvä kädessä ja erittäin hyvä töissään, eli meikkaamisessa.

I´m in love. Hintaa tällä ihanuudella oli about 52-53€ Sokoksessa. Pikkaisen ehken hinta voi kirpaista mutta itselleni niin joka sentin arvoinen. Kun tuota väriä ei tarvite hinkata niin kestää käytössä luultavasti jo niin pitkään että ehtii kyllästyäkkin! No ei, tähän en kyllästy. Ja nuita voipi sekoitella muiden palettejen/värien/merkkien kanssa. Seuraavissa kuvissa olen käyttänyt ainoastaan tätä palettia, mutta ajattelin koklailla Moondustin kanssa, from Urban Decay. Toinen ihanuus 🙂

Yksi, mikä on kanssa näissä ihanaa, paleteissa siis. Niissä on painoa! Eli, sen verran, että huomaa tosiaan että kädessä on jotakin. Ei ole tehty heppoisesti ja älyttömän laadukkaan tunteen saa heti.

Ajattelin myös ihan Kardashian Beautyn kanssa sotkottaa, Lumenen, Essencen…kaikkien. Harvoin “tyydyn” käyttämään yhtä palettia. Yhdessä on jotain kivaa ja toisessa jotain, joka täydentää… 🙂 Kun taulua maalaisi!

Testailua, yhdellä värillä. Mutta näkyy harmaalla kelilläkin tuo värin intensiivisyys…

En hakenut tarkkaa ja siistiä lookkia, vaan enemmän sellaista: that´s me- asennetta ja laitoin näin, so? Eli ei siloiteltua vaan: Bold… 🙂 välillä vapauttavaa vaan laittaa ilman nyhväämistä mokista. Antaa palaa! 🙂
Ja vähän enemmän sutinaa väreissä. 
Ajattelin, notta jospa ainakin valoisaan aikaan laittaisi vähän enemmän ruskeaa tuohon liikkuvan luomen ja kulmakarvojen väliin… rauhoittaisi meininkiä. Mutta koklaisin näin ja luonnossa vielä tuo väri on ihanampi! Kyllä punaluomillakin liikkeelle lähtisin!
Ja kun katson lähikuvaa niin ajatus hiipuu photoshoppiin… 😀 
Mutta, ihana on tuo Naked Heat ja miljoona tapaa käyttää! Jos olet kaipaat sutinaa ja laadukasta palettia, niin tässähän sellainen.
 Kandee muistaa se, että tosiaan väriä tulee…ei käy niinkuin allekirjoittaneelle: huuups! Olihan punainen väri..oikeasti. 🙂
Kohta saa taas sutia, kun isolle kirkolle Turkuun päin lähdössä. Inspiroi kyllä koklailemaan kaikkia eri tyylejä!
Joko sanoin? I <3 UD. 
Ihanaa päivää kaikille!
xoxo

Like it? Share the love:

(2) Kommentit

  1. Maarit… the Naked palette is a beautiful one, my oldest daughter adores their make-up… I have never heard of the Moon Dust but the colors are so pretty xox

  2. Launna, I too, adore Urban Decay 🙂 I really think, that also the message is strong. Be you 🙂 Moondust is one palette from Urban Decay too, it does shine like a…well…moondust! It´s really intensive and strong colors with totally awesome shine. Hugs dear! xoxox

Vastaa