yhteistyöt

silmäpussit ja remescar sekä huulikiiltovinkki

Moikka taasen, laumaelämää takana :). Käytiin tänään kaikkien kolmen koiruuden kanssa lenkillä ja ah, kun mamma (minä) oli niin ylpiä laumastaan! Niin nätisti kulkivat, tuo rääpäle..10.9kg ja 11.5vkoa…myös. Pieniä suuria onnen hetkiä!

Siitä sitten luontevasti silmäpusseihin. Oikein kunnon säkit ovat olleet kaverinani tässä viimeisen kuukauden ajan. Syynä on stressi, neste (suolaista syönyt) (yleensäkin kun näen suolapurkin, turpoan) levottomat jalat eli ei ole nukkunut hyvin ja tuo ihana pentu kera lopun lauman aiheuttanut kaikenlaisia toimenpiteitä, lähinnä moppailua ja ei- sanan opettelua. Väsyneenä hiippaillut ja nyt ollaan vähän voiton puolella jo!

Mutta itse en tykkää nuista säkeistä yhtään. En tiedä, kuinka paljon on perinnöllistä kun muistaakseni äidillä oli kanssa aika mukavat säkit. Toisaalta, hän poltti aika paljon ja oli muutoinkin sellainen äijämäinen, eli ihonhoito ei vaan ollut hänen juttunsa. HTH riitti ja saippua. Samaa meissä on kyllä taasen tuo absolutismi alkomaholin kanssa, eli ei kulu yhtään. Poikkeus jos pienen tipan viskiä suuhun ottaa, mutta siinä se. Ja en edes tiedä, miten tuo tieto liittyy aiheeseen? 😀 Hölpötysaika vissiin.

Ostin apteekista Remescar- nimistä tuotetta, joka lupaa taikoa ne silmäpussit pois. Pieni epäilys puserossa ostin tuon ja hintaa oli about 34€.

Mielenkiintoinen lupaus, rahat takaisin jollei oli ok ja välittömät tulokset. Teho perustuu savimineraaleihin ja peptideihin (eräänlaisia aminohappoja) eli käytönnässä tuo savi jämähtäessään kirraa sen verra että pakottaa nesteen muualle kun silmien alle. Tai mihin sitä sitten levittääkin, toimi muuten kädessäkin, kun koklasin! Tämä on sellainen “tuhkimotippa”- tyylinen ratkaisu ja kun pesee nassun, niin säkit valahtavat takaisin. 
Koklasin aamulla, pesin normaalisti kasvot ja laitoin voiteet paikallensa. Tuo ei siis ole millään muotoa silmänympärysvoide, vaan pika- apu! Sitten tuota remescaria riisinjuvän kokoinen annos ja levitetään sisäkulmasta ulospäin silmäpussien kohdalta. Pari- kolme minuuttia ilmeettömänä jotta ikäänkuin kovettuu se saviaines ja tadaa! Silmäpussit OVAT hävinneet!
Huonolaatuisia kuvia, löysin vasta kamerasta sen RAW- tominnon ja en sillä ehtinyt vielä kuvata. Mutta kuitenkin näkyy se, että nuo pussit hävisivät. Jipii!
Ja mutta. Mutta siksi, että haluaisin sellaisen tuotteen jonka kanssa ei tarvitsisi lisäillä meikkiä, primeriä tahi muutakaan. Tuo ihana muuten- tuote jättää sellaisen samean ihon ja siten sitten tekee väsyneemmän näköiseksi, ainakin itselläni. Ikäjuttukin jo on, mutta savi on mattaa muutoinkin. Itse olen valoprimeriä laittanut päälle ja muutoinkin meikin kanssa toimii tosi hyvin!
Odottelen vertailun vuoksi clarins-eye-contour-gel-silmanymparysgeeli-20-ml saapumista Sokokselta. Se on silmänympärysgeeli ja teho perustuu kofeiiniin sekä nuihin aminohappoihin eli peptideihin. Lupauksena on jeesata tummissa silmänalusissa sekä auttaa turvotukseen. Kivempi toki olisikin sellainen pitkäaikainen apu, eikä tuntien apu. 
Näistä kun ei tiedä vain kuin kokeilemalla. Ensi viikolla ollaan siis viisaampia tuon suhteen! 
Ja nyt on pakko levittää ilosanomaa! Mielestäni yksi parhaista huulikiilloista oli tarjouksessa Sokoksen verkkokaupassa! we-care-icon-magnetic-lips-perfect-volume-lip-gloss-huulikiilto-65-ml eli tuo We care iconin huuikiilto 2.50€!!!!! Siis whaat ja tuli sitten muutama niitäkin tilattua! 
Miksi mielestäni on niin hyvä? Olen koklaillut huulimeikkifriikkinä montaa lajia, “paremmasta” brändistä halvempaan ja nämä ovat olleet ainakin itselleni ihanempia. Ihanimpia. Hmm… mutta siis, leviävät hyvin, mutteivat ole tahmaisia! Saa suun hyvin auki ja ei ole puolet hampaissa. Kiilto on upea ja pysyy, sekä hoitaa myös samalla huulia. 

Täydellinen näyttävä volume-huulikiilto, joka ei vain tuo täyteläisyyttä vaan myös hellii ja kosteuttaa huulia pitkäkestoisesti. Huulikiilto auttaa huulia näyttämään entistä täyteläisemmiltä kasvipohjaisen kollageenin sekä erityisten peptidien avulla. Aktiiviaineiden kaksoisvaikutus auttaa huulia pysymään hoidettuina pidempään. 12 näyttävää sävyä. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja, lanoliinia tai mineraaliöljyä. Sopii myös herkälle iholle. Levitä huulikiilto yksistään tai We Care Icon huultenrajauskynän jälkeen huulille. Voit piristää myös huulipunaasi huulikiillolla ja levitää punauksen jälkeen vielä huulikiillon punan päälle.

Aivan tosi ihana tuote, suosittelen! Aina ei tarvitse olla kallista ollakseen hyvää! 2.50€… huh!

 We Care Icon - We Care Icon Magnetic Lips Perfect Volume Lip Gloss huulikiilto 6,5 ml

Ehkä vähän tylsä puteli, mutta sisältö täyttä törinää!!! 
Kyllä tämä tästä on ollut mantrani tässä viimeisen kuukauden ja taidan jatkaa sillä. Naaman kanssa ja laumailun. Huh. Ensiviikolla mennään hakemaan rokotukset ja sitten ollaan jo niin isoa olevinaan! 😀

Näillä ajatuksilla tämä sunnuntai.
Ihanaa sunnuntaita kaikille ja mahtavaa uutta viikkoa!
xoxo
Like it? Share the love:

(4) Kommentit

 1. Remescar -nimen olen kuullut, mutta en ole itse käyttänyt ko. tuotetta. Hyvin näyttää toimivan:)
  We care iconilla on hyviä meikkejä, joitakin on tullut vuosien varella kokeiltua, mutta eipä juuri tuota huulikiiltoa. Hinta on mitätön, kyllä vaan.
  Kivaa viikkoa pikkukoirakamun kanssa:) Itsellänikin on ollut kaksi koiraa aikoinaan, ja pentuaika oli lievästi sanottuna työläs, mutta kuitenkin ihanaa aikaa:)

 2. 🙂 kyllä tuo remescar on aika ihana pelastus, kun aamulla pitää näyttää jokseenkin siltä että hereillä ollaan! Nuo huulikiillot on ihania…mä olen muutoinkin huulimeikkihullu niin arvaa, kun nuita truohon hintaan myydään! 😀 Pentuaika on juuh aika omanlaisensa juttu, tuntuu kun olisi äippänä ja huoltajana tässä kunnostautunut…:D vuoden kuluttua helpottaa! Vaan ihana nähdä, kun toinen oppii ja on hitsautunut laumaan.. <3

 3. Mä haluaisin kasn kokeilla tota Remescaria 😀 Musta tuntuu, et aamuvuoroviikolla kerään kasn hyvät silmäpussit 😀 😀 Pitäis kyllä tutustua tohon tarkemmin.. koska se vois olla hyvä pika-apu! 😀

  Ihanaa viikkoa! <3

 4. 😀 meitä on siis useampia 🙂 Kyllä toi toimii ihan aikuisten oikeasti ja eipä tarvitse niin paljoa kerralla laittaa! Niin hehkeänä sitten aamuvuoroon, että! Minä täällä kasailen kanssa nuita pusseja jotta edes skypessä näyttää neuvotteluissa ihmiseltä 😀

  Ihanaa viikkoa sinnekkin! <3

Vastaa