ihonhoitoa ja kauneutta yhteistyöt

Optiat kahvikuorinnat- nam!

Yhteistyö Hyvinvoinnin.fi kanssa.

Ai että, kun tämä kahvinrakastaja sai niin mahtavat tuotteet kokeiltavaksi, että oksat pois! Optiat kahvikuoritaa luontoa säästäen.

Itseäni tässä tuotemerkissä kiinnostaa eritoten se, mistä nämä on valmistettu. Lontoolaisten  käyttämistä kahvinpuruista! Eli nämä kahvipurut, jotka kuormittavat kaatopaikakkoja, Iso Britanniassa yksistään 500 000tonnia, wow, saavat ihanan, uuden elämän kuorita- aineen muodossa. Mikä mieletön idea että mahtava ekoteko!
Pikkaisen lisää tästä merkistä ensin. Tämän idean takana ovat sisarukset William ja Anna Brightman (kiitos heille) ja siis keräävät kertaalleen käytettyjä ja korkealaatuisia kahvinporoja lontoolaisita kahviloista valmistaen sitten näitä mahtavia tuotteita uusiokäyttöön.
Tuo tuotemerkki onkin tullut ideologiasta:
One Person´s Trash Is Another´s Treasure.

Siis kerran vielä, mikä mahtava idea! Itse mietin tuossa yksi aamu juuri nakatessani kahvikissana kolmatta suodatinpussillista roskikseen tuota hommaa. Meillä on olemassa komposti pihalla, mutta aika huonossa käytössä myönnän. Jospa tämän ajatuksen kautta saisin raahattua osaltani nämä omat puruni ja muut kompostoitavat jutut siihen pönttöön. Ei  niin kauhean vaikea teko loppupeleissä. Laiskuus on ollut se isoin juttu.
Sitten ihan näihin tuotteisiin. Ah ja voih, kun pistät silmäsi kiinni ja kuvittelelet arabica- kahvikupillisen nenäsi alle, täyteläisenä tuoksuna ja maustettuna vaniljalla. Mmm…..
Tahi se ihana kahvikupillinen makealla mandariinillä..täyteläinen nautinto! 
Tiivistettynä näiden tuotteiden tuoksumaailma :). Itse rakastan kahvia tosi paljon ja muutoinkin sitten kikkailen niiden makujen kanssa joten mieleni teki kovasti nuista tuubeista vähän vaan maistaa! En toki maistanut, mutta mieli teki. 
Tämä Mouthwatering-mandarin-kahvikuorinta on niin ihanan tuoksuinen! Pirteä, makea ja täyteläinen. Kuorin tällä kasvot aamulla ja tuo tuoksu seurasi oikeastaan koko päivän mukanani. Nuo omat ryppyrasvani ovat hajusteettomia, niin tuo oli aivan ihana tuoksukaveri!
Tuotteessa on käytetty käytettyjä arabica- kahvinporoja sekä appelsiinin eteeristä öljyä.

Annoin vaikuttaa kasvoilla 5 min ja huuhtelin, tuloksena oikeasti pehmeä iho. 
Tämä perustuu aikuisten oikeasti siihen, että kahvissa on paljon antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa hahaa! Ikääntymiseltä! 🙂 Ja myös taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, niitä pirulaisia. Vapaista radikaaleista vähän täältä

Myös tunnetusti kofeiini laskee turvotusta, kiihdyttää ihon verenkiertoa ja lukemani perusteella pitäisi myös akneen, eskeemaan sekä raskausarpiin antaa jeesiä.

Oma ihoni tuntui tosiaan ihanan pehmeältä tuon käytön jälkeen. Pakko myöntää, että se mitä tuli purkista, ei ihan heti antanut viitteitä tuosta 😀 . Koostumus on, niinkuin yleensä kun kahvinpurujen kanssa pulhaa niin kovin ruskea.

Mutta kuten tuosta kuvasta näkyy, on tämä järjellisessä muodossa! Itse olen jonkin verran kahvinpuruja käytellyt ja kylppäri on sitten ollut sen näköinen. Tämä ihanuus pysyy kiinteenä eikä leviä pitkin seiniä.

Tämä Hit the sheets sopikin sitten koklailtavaksi lauantaina saunan yhteydessä. Ensin saunaan ja kunnon rentoutus, sitten koko kropan kuorinta tällä Vanilja-versiolla. Itse rakastan ihan älyttömästi vaniljaa muutenkin, niin olipa aika tuoksujen sinfonia omaan nokkaan! 
Tuotteessa on käytetty käytettyjä arabica-kahvipuruja sekä vaniljauutetta.

Kropan ihosta tuli kun tulikin pehmeä ja tasoitti kivasti masun ihoa. Ei siis tee tietty ihmeitä, mutta tasoittaa! En tiedä, kuinka hyvin tehoaa pitkällä käytöllä, mutta otan selvää ;): 
Tuoksu jäi ihanan lämpinänä ympärilleni ja kirjaimellisesti sitten hit the sheets tuli tehtyä. Ihanan tunnelman kyllä loi, ja samalla tuota kautta sitten muuten rauhoitti mieltänikin!
Jokseenkin tuntuu, että en osaa saada esille sitä, kuinka ihania nämä tuotteet ovat. Itse rakastuin palavasti näihin sekä tuotteena että ideologiana. 
Ja samallahan sitä tulee ikäänkuin käytyä Lontoossa kaffella! 😀
Onko teillä joku tuote/tuotesarja iskenyt niinkuin salama? Rakkautta ensi kosketuksesta?


Nyt uutta viikkoa kohden, treenitkin pääsevät taas jatkumaan, jipii!
Ihanaa päivää kaikille!
xoxo

Like it? Share the love:

(4) Kommentit

  1. Oon koittanut tota hit the sheetsiä, kun sitä mulla on kotona pieni testeripurkki. Tykkään kyllä kovasti ja kuorin sillä miehenkin naaman, haha 😀 Ihosta tulee ihanan pehmeä ja ehkä vähän "kiinteämpi", joten tällänen jää kyllä käyttöön! <3 Ihanaa viikkoa! <3

  2. Haha, täällä kanssa joutui tuo ukko- kulta "uhriksi". Mä rakastuin kyllä kanssa ihan täysillä ja kun oikeasti tulee ihanan tuntuinen iho! Sama täällä, ja lisääkin saatan hommailla 🙂 <3 Ihanaa viikkoa sinne Sinulle myös <3

  3. Mä rakastan kahvia ja suodatinporot menee meillä aina hyötykäyttöön eli pensasmustikkapuskien lannoitteeksi;)
    Mä en ole kovin innostunut kuorinnoista muutenkaan, enkä kahvikuorinnasta varsinkaan, heh:) Ymmärrän kyllä, että jotkut näistä tykkää, joten kukin tyylillään, eikös niin? 🙂 Kivaa iltaa<3

  4. Hyvään tarkoitukseen menevät siellä! 😀 pitänee täälläkin vähän ryhdistäytyä tuossa asiassa… Ihan totta, makuja on niin monia, onneksi!! Kivaa iltaa sinne myös <3

Vastaa