Thoughts and life

Omat harmaat hiukset, jei vai ei? Muistuttaako iästä liikaa ja jos, niin miksi?<3 Ja uusi läppäri töissään :)

Aivan ihmeissään tämän kanssa vielä!

Harmaata hiuksissa, jaiks? Vai jei?

Näin kysyin sekä instassa että facebookissa. Arvatenkin tuli ääniä puolesta ja vastaan. Ihmettelin tätä lähinnä siksi, että itselläni on jo aika “kivasti” harmaata, varsinkin etuosassa.

En tiedä, olisinko värjännyt, jos olisi mahdollista (väriaineallergiaa), ehken..mutta nyt olen tavallaan tyytyväinen, että ei ole mahdollista!

Nämä harmaat ovat jotenkin vaan ihanat. Enpä olisi uskonut sanonut näin sanovani nuorempana 😀 mutta ihan aikuisten oikeasti tykkään!

Omaan makuun se ei ole merkki vanhenemisesta tahi muustakaan, mutta ymmärrän, jos toiselle on. Miksi näin? Tietty se kertoo siitä “karusta” faktasta, että värin tuotanto on stopannut…ja usein miten syynä on se ikä. Toisilla alkaa aiemmin ja toisilla myöhemmin.

Se taas sitten voi muistuttaa syvemmistä asioista; kropassa on käynnissä suurempiakin mullistuksia ja vaihdevuodet joko ovat jo päällä tai ovat tulossa hyvää vauhtia. Tämä taas toisilla voi olla vaikeaa siksi, että fiilis naiseudesta häviää..lapsia ei voi saada, kuolevaisuus tulee realistiseksi. Ja tietty niin paljon muutakin siihen kuuluu, tässä aika kärjistettynä siis!

Voiko nämä fiilikset ohittaa ja olla iloinen muutoksista?

Tämä tietty taasen riippuu ihmisesta ja elämän tilanteesta juuri nyt, mutta omakohtaisesti voi. 🙂 Siis täällä ollaan aidosti iloisia juuri nyt näistä harmaista sekä tästä tilanteesta, ajasta. Ehken harmaa tuo vaihtelua siihen omaan väriin, joka on ollut jo ainakin…7-8v? Voi olla…mutta jotenkin olen aina tykännyt tuosta värinä. Harmaasta siis.

Ikää tulee kyllä, sitähän se myös meinaa, mutta pääkopan sisällä…ja nyt pakko sen verran sanoa jotain positiivista itsestään, niin ei vielä kropassakaan pahemmin tunnu. Näkymästä en sano mitään, mutta tunteestä voin sanoa :D.

Itseasiassa tunnen olevani paremmassa kunnossa kuin 10v takaperin! Tämä johtuu ihan siitä, että aloin liikkumaan/treenaamaan.

Henkisesti olen mennyt toki ympäri että ämpäri, mutta perusfiilis on: still young ja tekemistä riittää!

Onko se sitten asennekysymys, kuitenkin ja “vaan”?

Eräs ihanuus sanoi instassa hyvin: se, miten kruununsa kantaa. Näinhän se on, kokonaisuudessaan. Miten itsensä kantaa, merkkaa sekä itselleen että näkyy muille.

Jokaisella on omat jutut, mistä innostuu ja mistä ei. Oikeastaan se ei saisi olla ikäkysymys ollenkaan, vaan puhtaasti kiinostuspohjainen. Esimerkkinä vaikka yksi tuttu täälläpäin. Hän on kutakuinkin 20v ja neuloo maailman ihanimpia villasukkia. Hirmu useasti tämä toiminta liitetään vanhempiin ihmisiin…hassua, mutta näin on..

Taasen vaikkapa tankotanssi tahi se, että “luukuttaa” Ozzy Osbournea autossa kohtuukovalla mielletään nuorempiin. Itse rakastan näitä, samoin kuin pari ikäistäni ystävääni… ja en vaan näkisi itseäni sukkia kutomassa. Johtuu siitä, että omat hermot ja käsi ei kestäisi…eikä se nyt ole lähimpänä sydäntäni, vaikkakin villasukista kyllä tykkään!

Eli siis…. iästä huolimatta nainen saa ja voi tehdä mitä haluaa. Ja siis laillisia juttuja, pakko lisätä, kun nykyaikana voi äkkiä joku tarrata tuohon 😀

Oletko huomannut rajoittavasi jotain iän takia? Onko muut sanoneet, että olet liian vanha jo tuohon? Ja mitä tekisit, jos asiaa ikä ei tarvitsisi edes ajatella? (ps. ei tarvitsekkaan 😉

Sitten pikaesittely uudesta työkalusta: Asus Cromebook C433

Pikaesittely todellakin, sillä kohtuullisen pihalla vielä tämän kanssa :D. Tämä ihanuus saapui eilen, ja aivan erilainen kuin Windows- pohjaiset kaverinsa!

Taipuu 180astetta tabletiksikin… kosketusnäyttöä on ja ohjelmia play- kaupasta. Kuvien kanssa vielä vähän pulassa..siirtäminen ja kansiot hukassa.. Ja emojit..mutta nopea tämä vekotin on! Älyttömän nätti, ja helppo kirjoittaa!

Nyt meillä tutustumisvaihe ja jos kiinnostaa tällainen vaihtoehto, niin voin kirjoitella lisää, kunhan opin itsekin tämän salaisuudet!!

Mutta nyt siis pääsee päivittelemään tänne ihan rauhassa taas, jipii!!! <3

Vähän lyhyenläntä teksti, mutta pitenee kyllä taas… 🙂 oppia ikä kaikki!?

Nyt toivottelen oikein hyvää viikonloppua kaikille!

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa