Thoughts and life

Neulemekko Tokmannilta sekä anti- age shampoo ja hiusnaamio from bio2you ❤

Neulemekko, joka iski silmää. Ihan varmana iski! 💘😁

Tapahtuipa tuossa muutama hetki takaperin niin, että meidän piti vain hakea pikaiseen koiranruokaa Tokmannilta. Ei muuta, ja äkkiä ulos! Sitten näin jotain ihanan väristä vaatetangolla ja se suorastaan maagisesti veti minut luokseen… tämä ihana neulemekko/pitkä neule.

Itseasiassa en ole edes varma, kumpana tätä myytiin, mutta mielestäni molempina menee oikein hyvin! Kun on tällainen…163,5cm 😀 niin mekkona menee kyllä ihan täydestä!

Mekko/neule on Vendin ja ihanan pehmeä. Lämminkin tämä taitaa olla, sillä tuossa sitä ollaan, tuulessa ja ei ole yhtään kylmä! Taskut löytyvät ja huppu. Nuo nauhat ovat vaan niin ihanat, jotenkin…jos näin taasen voi sanoa kankaanpaloista 🙂

Väri on ihanan syksyinen sekä lämpimän punainen…marjapuuron värinen ehken. Hintaa tällä ihanuudella oli 19.95€ ja tämä on kokoa M. Venyy hyvin, jos tarve!

Leggarit, farkut, sukkikset, saappaat…kaikki käy! Hintaan nähden oikein toimiva vaatekappale syksylle!

Bio2you:n anti- age shampoo ja hiusnaamio 👩🛀

Sain nämä kokeiluun Hyvänolonmaailmasta, ihanalta Tarjalta. Jos ihan totta puhutaan, niin nämä ovat ensimmäiset anti-age hiustuotteeni ever. En tiennyt yhtään, mitä pitäisi odottaa ja odottaako mitään!🤷‍♀️ Itselläni on sellainen epäilevä mieli ehken, sillä niin montaa asiaa myydään anti- agen nimissä, ihan vaan että saataisiin tuotteita menemään.

Laitan tähän suorat lainaukset tuotteista:

Hair Line with Collagen and Hyaluronic Acid

Hyaluronihappo estää päänahan kuivumista, hiusten ohenemista ja lopulta pois tippumista. Dermatologisten tutkimusten mukaan se toimii ikään kuin ravinteena, koska se pystyy lisäämään hiusten kasvua ja kasvattamaan yksittäisen hiuksen ympärysmittaa (paksuutta).

Lisäravinteena kollageeni tukee luiden, kynsien ja hiusten kasvua. Sitä voidaan käyttää kuivien, hauraiden hiusten hoitoon parantamalla hiusten kosteustasoa ja korjaamalla huonokuntoisten hiusten latvoja. Collageenilla voidaan myös vähentää hiusten harmaantumista. Pinnallisesti käytettynä kollageeni toimii samalla tavalla, mutta hitaammin kuin lisäravinne. Se siis estää hiustenlähtöä ja aktivoi hiusten kasvua.

❤❤❤

Eli siis tuotteissa on käytössä samoja ideoita sekä aineita kuin ihonhoidossa. Pakko myöntää, että nämä tuntuvat käytössä tekevän, mitä lupaavat! Omat hiukseni tuntuvat sekä pehmeimmimmiltä mutta samalla vahvemmilta. Olen nyt käyttänyt pikkaisen yli viikon ja äärityytyväinen!

Jotenkin sitä tässä iässä arvostaa kaikkea apua, mitä voi itselleen antaa…. vaikkakaan se mieli ei ole “ajan tasalla” …onneksi 😅 niin kroppa, iho ja hiukset kyllä ovat. Eli, jos on alkanut hiukset ohenemaan ja harvenemaan..anna tälle mahdollisuus!

Sen verran pitänee tarkentaa, että shamppoo on hyvinkin hellä, eli jos tarkoitus syväpuhdistaa niin siihen ehken ei paras. Itse käyttelen kutakuinkin joka päivä, sillä pesen hiukset päivittäin. Siihen tämä on omiaan; ei kuluta liikaa.

Hiusnaamion pitoaika on vain 1-3min ja kuten Tarja ehdotti, voi käyttää ihan hoitoaineenakin!

Näitä myy mm. Life, sinunapteekki ja apteekkituotteet. Valitettavasti linkkien laittaminen tuottaa ongelmia, sillä kirjoittelen puhelimella tätä, läppäri teki lakon..🤦‍♀️ pahoittelut siis linkkien puuttumisesta.

Nyt toivottelen hyvää viikonalkua kaikille 🙏😘 tämä puhelimella rustailu on asteen verran haastavaa, yritän saada läppärin iskuun pian!

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *