yhteistyöt

My week 1, sitä täydellisyyttä etsimässä, löysinkö sitä?

Kun etsin täydellisyyttä instasta

(Tuo muki on omaan makuun täydellinen!)

Hullu viikko!

Tämä viikko on ollut niin hullunmyllyä, täynnä sutinaa ja autokin meinasi palaa.

En tiedä, oletteko törmänneet samaan ajatusmalliin/fiilikseen siitä, miten sitä reagoi esim- instan feediä selatessa, kuin minä?

Itselläni tulee ajoittain sellainen ahdistus niistä kauniista kuvista ja asetelluista purnukoista. Miksi? Kun en itse a) kerkeä b) jaksa ottaa niitä ihania kuvia, joita tiedän osaavani ottaa mutta en…kertakaikkiaan en kerkeä asettelemaan.

Tästä tuloksena on toisaan se fiilis, että olen epäesteetikko, elän kaaoksessa eikä meikkini ole ikinä täydellinen. Puhumattakaan hiuksista! Ne kuvat, joita katselin huokuvat hetkellistä rauhaa, kauneutta, täydellistä ihoa ja kroppaa. Toki ymmärrän, että filttereitä ja aikaa on mennyt ottamiseen, mutta silti ne pääsevät ihon alle, välillä. Täysin I´m not worth it- fiilis iski!

Syynä tähän omaan “kaaokseen”on nuo 8kpl koiria ja niistä 5 kpl pentuja, joille etsin sitä oikeaa kotia. (Löytynyt kaikille, jipii) Mutta prosessi on ollut pitkä.

Ihan ensin, nuo koirulit vaativat täällä päässä töitä, että saadaan niistä täyspäisiä, hyvinvoivia koirakansalaisia. Itseasiassa omat muistoni viimeiseltä kuudelta viikolta ovat koirat. Koirat. Koirat ja ruoka. 🙂 Eli en ole päässyt keskittymään omiin hommiini ollenkaan.

Sitten tietty treenit, autot, jotka vaativat työtä mieheltäni…huoks…autonomistajan onnea? 😀 Katsastus ja kun suolavesi oli päässyt ohjaan tekemään ruostekukkasta, yritti tuo miesparka kuumimpaan aikaan hitsasilla vielä autoa kokoon. Pieni kipinä bensatankin lähellä ja lieskat sitten löivät ukko- kultaa vastaan ja siinähän sitten ihmeteltiin.

Kaiken työn jälkeen päätimme, että hommataan uusi auto suosiolla. Ei vaan kestä hermo kaikkea! Lauantaina mennään niin että hippulat vinkuvat katsomaan yhtä ihanuutta 🙂

Sitten laitoin tori.fi ilmoituksen koiruleista. Näyttöjä, mietintää molemmin puolin ja pettymyksiäkin.

Aivan ihana nuori pariskunta kävi katsomassa meitin tyttöä ja huomasi heti, että tyttö ei vaan halunnut mukaan. Eli pentu itse kertoi, että ei kiitos, ja nämä naiset olivat sen verran fiksuja että huomasivat myös tuon. He ajattelivat ensin pentua, eivätkä menneet: minä haluan vaikka väkisin- edellä. Hatunnosta heille!

Nyt tyttö jää meille ja happy ending siinä 🙂

Mutta pakko sanoa, että osasta viestejä järkytyin! Niin omituisia ja raakoja kyselyjä pienistä pennuista, että! Tuli mietittyä, että kun kerran etsin heille sitä täydellistä kotia, niin raa´asti deletoin pois ja pelko hanurissa, että jääkö kaikki nyt meille 🙂 Mutta tässä tapauksessa se täydellisyyden tavoitteleminen oli hyvä: kaikille tosiaan omannäköisensä, hyvä koti tiedossa!

Koiranpennut

Näistä siis tuo vasemmanpuoleinen tyttö jää meille <3

Koiranpentu

Ja tämä ihanuus sai mahtavat “vanhemmat” eilen :).

Tilanne nyt:

Hommat alkavat olla hanskassa, vielä vähän hommia: eläinlääkärille tarkastukseen, kädet ristissä toivon, että huominen auto Hki:ssä on se oikea meille ja tietty luovutuskin tulee eteen.. mutta voiton puolella näissä asioissa.

  • Kaapissa odottaa suuri kasa ihania vaatteita, jotka haluan jakaa kanssanne, kera kuvien siis 🙂
  • Laatikossa uuson Lookfantasticin beautyboxi, josta tulen kertomaan mahdollisimman pian.
  • Laukussa maailman paras primeri, joka käy kesällä ihan niineen ja iho näyttää upealta. Pakkohan siitä on päästä kertomaan teillekin!
  • H&M koti- osastolta bongattua ja ostettua
  • Pari meikkiostosta myös from H&M, ekat täällä päässä kyseiseltä firmalta (mutta ei vikat)

Eli kirjoitettavaa on ja ihanaa niin, harmittaa vain se, että olisin halunnut jo aiemmin kirjoitella mutta ei…ei vaan ole jaksanut eikä kerinnyt….Pahoittelut siitä!

Olen tainnut viikon hiippailla kutakuinkin kulahtaneissa verkkareissa ja tukka ponnarilla, haaveillut ehken meikeistä naamallani…ennen nukkumaan menoa. Sen lähemmäs en ole meikkaamista päässyt.

Omat hajatelmat siis täydellisyyden etsimisestä:

Tuo insta- juttu… hmm… omaan makuun siinä on “vaaransa”. Vaikkakin nautin kauniista kuvista, niin samalla ne aiheuttavat sellaisen arvottoman olon. Ja se ei ole ottajan vika, vaan oma reagtioni! Ehken kaipailen sellaisia 80- luvun autenttisia fotoja, joissa oltiin juuri niin kuin oltiin salaman pärähtäessä ja that´s it.

Mutta se, miten nämä täydelliset fotot vaikuttavat vaikkapa nuorisoon, on omassa päässäni sellainen huolen aihe. Näen kaupoilla tyttöjä, jotka ovat juuri päässeet ylä- asteelle ja ulkonäköpaineet ovat valtavat. Oikeasti, suuren vuoren kokoiset! Se olisi sellainen asia, jonka haluaisin jotenkin korjata. Vaan eipä se mun sanomisita taida auttaa, “keski- ikäinen kalkkuna paasaa” ei varmaan vakuuta ketään. 😀 Koska heidän silmissään taidan olla sellainen, vaikka itse tunnen olevani vasta 30v. (48? no way!)

***

Koiranpentumme taasen saivat sen täydellisen kodin, joten siinä se etsiminen kannatti.

***

Auto, no jokaiselle on se omansa ja itse olen hulluna jenkkeihin. Eli toivottavasti se pikkujenkki on se meidän täydellinen oma automme.

Täydellisyys siis omassa elämässä on sitä, että se itselleen täydellistä! Jos vertaa muihin, niin se onkin epätäydellistä, kuitenkin. Jos haluaa olla joku muu ja näyttää joltakin muulta…ei ole oma itsensä ja täten kaukana täydellisyydestä. Sinä olet täydellinen! <3

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopetella tämä ensimmäinen my week- postaus ja toivotella ihanaa päivää kaikille! Täällä haaveillaan asteen verran tylsemmästä viikosta jo….

xoxo

Like it? Share the love:

Vastaa