ihonhoitoa ja kauneutta

Malu Wilz Caviar Gold Concentrate -seerumi ja pieni kurkistus minun ihonhoitooni

Ihana <3

Malu Wilz

Saksalainen kosmetiikkasarja Malu Wilz on kotimaassaan erittäin suosittu ja tunnettu kauneushoitolatason kosmetiikkasarja. Sarja sisältää perusihonhoitotuotteiden lisäksi myös täsmätuotteita kuten hemmottelevat kaviaarituotteet ja ampullit.

Olen rakentanut tämän rakkaussuhteeni Maluun jo aikaa sitten, kun eräs Sokos Emotionin myyjä sitä aikoinaan suositteli.

Aiemmin olin enemmän Clinique- uskollinen, mutta tässä iski silmää hinta. Verrattuna ns. suurempiin merkkeihin nämä olivat niin paljon halvempia!

Vähän kuitenkin epäillen vuosia sitten kuitenkin kokeilin, yllättyäkseni kuitenkin niin positiivisesti.

Tämä seerumi odotteli oikeaa hetkeä ja se tuli, kun edellinen seerumi loppui, vihdoinkin.

Malu Wilz Caviar Gold Concentrate -seerumi

Lähikuvaa kultahipuista.

Malu Wilz Caviar Gold Contrentrate -seerumin ainesosina on käytetty kaviaariuutetta ja oikeita kultahippuja. Innovatiiviset ainesosat takaavat tervellisen soluaineenvaihdunnan ja auttavat ihoa saavuttamaan uudenlaisen hehkun. Iho on kosteutettu ja juonteet vähentyneet. Kaviaariuutteen runsas mineraalimäärä saa ihon näyttämään vahvemmalta ja se häivyttää väsymyksen merkkejä kasvoilta. Iho näyttää vahvalta ja elinvoimaiselta.

Kokeilin tätä heti lauantaina, ja myönnetään; umpiväsynyt. Lähdimme kaupoille ja en laittanut (taaskaan) yhtään tippaa meikkiä. Tästä on tullut enemmänkin jo tapa!

Ehken juuri siksi pyrin löytämään niitä tuotteita, joilla sen ihon saa näyttämään hyvältä. Jotenkin sellainen luonnollisuus (laiskuus) on nyt lyönyt itsensä läpi täällä ja helppous on in.

Aamurutiineja

Eli ihan vedellä huuhtelu, silmänympärykseen Malu Wilzin tuotetta, sitten tätä ihanaa seerumia ja aika perusrasvaa from Malu Wilz päälle.

? Tuo perusrasva on muuten https://www.sokos.fi/fi/sokos/malu-wilz-firming-revitalizer-kosteusemulsio-50-ml ja näköjään 3+1 päivää tarjouksessa, 25.9 keskiviikkona 19.90€! (Ovh 30.50€)

Itse käytän tätä voidetta sekä päivällä että yöllä, sen verran hyvää ja hoitavaa on, ja vitamiinia laitan vain kaveriksi illalla.

?Eli https://www.sokos.fi/fi/sokos/malu-wilz-multi-vitamin-gel-geelivoide-75-ml ja tuokin on 25.9 tarjouksessa! 9.90€! (Ovh 15.50€)

Ei filtteriä, muokkasta tms. Uberväsy, mutta aika hyvältä siihen nähden tuo iho näyttää!

Ryppyjä toki on, mutta niitä vähän kuuluukin olla tässä iässä 🙂 48vee, niin… jep, kuuluvat elämään!

Mutta on aivan pakko sekä hehkuttaa että suositella tuota seerumia. Iho tulee kirkkaaksi, kultahiput hehkuvat ja kaviaari hoitaa. ❣

Laitan linkin tähän, niin voit tutkia tarkemmin, jos vaikka sopisi myös sinulle! https://www.sokos.fi/fi/sokos/malu-wilz-caviar-gold-concentrate-seerumi-30-ml ja hintaa tällä on 48€.

Tämä on sarjan luksustuote, ja sen takia hintavammasta päästä. Siltikään, ei riittoisuuden ja laadun kanssa liikaa, mielestäni.

Nyt taitaapi olla aika lounaan ja siitä sitten lenkille. Ihanaa päivää kaikille!

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa