yhteistyöt

Madaran suihkusaippuat

*Yhteistyössä Hyvinvoinnin tavaratalon kanssa

Kerroin tuossa pari tekstiä taasepäin, että jokin paketti oli tullut. No niin oli ja mikä paketti! Sain testattavaksi Madaran uusia suihkusaippuoita! Ei kyllä olisi voinut olla iloisempi ylläri. 
Itselleni tuo Madara oli tuttu nimenä, mutta ei tuotteena joten pääsin ikäänkuin puhtaalta pöydältä ilman mitään ennakkofiiliksiä koklailemaan saippuoita.
Itselleni suihkuhetki on itseasiassa aika tärkeä: se joko aloittaa päivän, lopettaa sen ja samalla on hetki omaa aikaa. Samalla kun puhdistaa kehonsa, saa mielikin rauhottua. 
Itse ostankin yleensä suikusaippuat pullon, tuoksun ja tietty muutenkin ulkoisen habituksen mukaan. Kun se saippua on juurikin se, joka on kanssani siellä suikussa vaikuttamassa siihen pieneen hetkeen, jonka itselleni suon.  
Madara on itseasiassa aivan mahtava sarja näköjään! Sarjalla on Ecocert- sertifionti. Tuotteet sisältävät luomusertifioituja, Baltialaisia kasviuutteitajoiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Tuon lauseen kopsasin suoraan Madaran sivuilta, enkä lähtenyt sitä sen enempää muuttamaan kun en olisi voinut paremmin sanoa. Tai tietää.

Luonnonkosketiikassa on se mahtavuus, että, niinkuin uskon, kyllä luonto tietää. Se että olemme osa luontoa, emme sen yläpuolella vaan osa kaikkea, on oikeastaan ajatuksena ihan mieletön ja rauhoittava! Kuinka pitkään luonnon aineosilla on parannettu ihmisiä, tehty juomia, tehty hyvää hiilijalanjälkeen. Ja se, että niistä puuttuu ne keinotekoiset ainesosat niin iho tykkää, ei ylimääräistä kuormitusta ylimääräisistä aineista.

Sitten itse tuotteisiin.
Kätevät pumppupullot, helppo avata ja sulkea. Saa sitten mukanansakin kuljetettua.
Pullo on täysin kierrätettävä ja tuotteet vegaanisia.

 Pullot tuntuivat käsiin hyviltä. Sopivan jämäkät putelit sekä laadukkaan tuntuiset. 
Myös sisällön kuvaus oli niin ihana, että oli vaikea odotella suihkuhetkeä iltaan saakka. 
Toki tuoksuttelin pikkaisen ennakkoon, mutta jätin suurimman odotuksen iltaan.
Tältä näyttää kämmeniin hierottuna, kivasti vaahtoutuu sekä tuntuu kermaisen pehmeältä.
Tuoksuttelun jälkeen ensimmäisenä suihkuun pääsi:
Minttu&Absintti. 
Ja voi ei…puusauna ja tämä. Yritän kertoa, mutta en varmaan osaa kuvailla niin hyvin, miltä se fiilis tuntui. Täydellinen yhdistelmä!
Päivä oli ollut henkisesti hyvinkin väsyttävä. Sauna on ollut sellainen jokapaikan lääke asiaan, saa löylytä murheet pois. 
Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilla kuvataan, aisit herättäväksi tuoksuksi. Kyllä, ja vielä vähän enemmän! Mielikuvissani siirryin metsään, jossa valtavat puut nousevat jylhinä taivasta kohden ja tuoksu on intensiivinen, metsän ja raikkaan mintun tuoksu.
Aivan ihana!
Tuo Absintti, eli jos oikein muistan, koiruihosta tuleva ainesosa, on todella vahva. Vähän vaikea selittää, mutta voimaa antava kasvi. Oikein käytettynä tietty.
Jasmiini & mesiangervo.
Hyvinkin maukas yhdistelmä, hempeä ja kesäyötä muistuttava. Pehmeä tuoksu, jota kokeilin seuraavana iltana. 
Tuoksumaailmaltaan paljonkin lempeämpi kuin edellinen, mutta niin ihanan rauhoittava. Itselleni tuli mieleen tosiaan, niinkuin sitä kuvataankin Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilla: Pohjoisen juhannusyö. Olisin voinut helposti kuvitella makaavani kukkaniityllä, sumeen noustessa yöttömässä yössä.
Ihana!
Timjamia ja sitruunamelissaa.
Tämä ihanuus pääsi piristämään lenkin jälkeen. Timjamin tuoksu tuli hyvin läpi ja sitä rauhoitti sekä raikasti sitruunamelissan raikas tuoksu.
Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilla luonnehditaan energisoivaksi, mielialaa kohottavaksi sekä herättäväksi uuteen päivään. Jotenkin tämä sopi niin hyvin lenkin jälkeen, että! Fiilis oli raikas, rentoutunut sekä samalla valmis ottamaan vastaan sen, mitä päivällä oli tarjottavanaan vielä.
Miedompi, luonnollinen tuoksu, joka kuitenkin kaikessa ihanuudessaan nosti fiiliksen uudelle tasolle. Myöskin, ihana. 
Iho jäi sekä puhtaaksi että kosteutetuksi. En tarvinnut erikseen kropparasvaa laitella! Hyvä senkin takia, kun pakko käydä päivittäin suihkussa treenien takia, niin ei tule iho ihan koppuraksi ja kuitenkin säästää aikaa, kun voi skipata rasvaamisen.
Tuoksut jäivät seurakseni koko päiväksi ja yöksi muttei missään nimessä liian voimakkasti. 
Kaiken kaikkiaan, jäi ihan tosi hyvä olo näiden tuotteiden jälkeen ja voin käsi sydämmellä suositella kaikkia!
Oma lempparini on tuo minttu & absintti. Rakastan voimakkaita ja tummia tuoksuja! 🙂
Oikeastaan, joka tuoksulle on oma hetkensä. 
Ihania.
<3
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa