Maanantain inspiraationa ohut neulepusero ja sikarihousut sekä helppo huulipunavinkki

Ihanaa olla takaisin vaatteiden parissa! Tämä neule on ollut kaapin perällä jo jonkin aikaa, kun mietin, että sitten kun olen saanut sen 5kg pois niin..mutta mutta! Sitten rupesin ajattelemaan asiaa tarkemmin.
Mitä sitten, jos vaikka makkaraa vilahtaa? Pitääkö sitä oikeasti odotella, että jotain vaatetta voi pitää vasta sitten kun… *lisää halutessasi oma selityksesi*.

Joten, päätin ottaa tämän tämän neuleen käyttöön nyt ja ei kun rohkeasti baanalle. Inspis tähän tuli aikoinaan walking dead- sarjasta. Jotenkin sellaiset maanläheiset ja näyttävät vaatteet vaan iskivät!

Tämä on läpikuultava ja beige. Ensireagtio oli itsellä paketista ottaessani, notta voi ei… aika plaah. Mutta silti siinä oli sitä jotain. Varmaan nuo viimeistelemättömät hihansuut että helma tekivät vähän rouheamman fiiliksen. Samoin tuo läpikuultavuus! Tuo oli se, mitä mietin eniten.
Tässä vaiheessa pähkäilyä päätin antaa palaa ja ottaa käyttöön juuri niinkuin mielikuvissanikin
halusin.

Ohut neulepusero

Takana keskellä tuollainen sauma, ja pyöreä helma. Eri valossa päästää eri tavalla läpi tuota kuultavuutta, ja pari stailausvinkkiä:

  • Jos haluaa peittävyyttä, niin vaikkapa valkoinen toppi alle
  • Korvikset tahi vaikka kaulakoru kori väriä tuomaan
  • Farkkujen kanssa tosi kiva!
Itse en käytä paljoa koruja, paitsi sormuksia ja ranteessa jotain, ehken. 
Korviksiin on syynsä: korvanlehti repesi Bangladeshissä ollessani sormen jäädessä yöllä korvikseen kiinni ja reps sitten siitä unissani repäisin. Olin siellä sen verran aikaa kuitenkin, että ei voitu korjata, kun oli jo haavojen reunat menneet kiinni.  
(Ellei yksityiselle olisi mennyt ja haava avattu uudestaan ja liimailtu)
Kaulakoruissa tulee fiilis, että joku kuristaa. Joskus olisi kiva laittaa, mutta kun se ei ole omaa juttuani niin näkyy kilometrin päähän se korusta kiskominen… huh!

Paidan tietoja:  MATERIAALIT Akryyli 80%, Polyamidi 20%  ja hinta henkkamaukassa 9.99€

Sikarihousut

Taasen nämä sikarihousut ovat niin ihanat päällä! Joustavat ja korkealla vyötäröllä. Tuo ruutuhommeli antaa sellaista skarppiutta vähän ja oli oma lempparini jo parisenkymmentä vuotta takaperin, hiihtareiden muodossa. 
Sikarihousut 14.99€ Henkkamaukka taasen. Ei ihan samat kuin nämä, mutta sen verran samanlaiset että laitoin linkin. Omista puuttuu nuo taskut. 
Nämä yhdessä ovat omiaan tälle maanantaille ja ehtii käyttämään neulettakin ennen kesää! 

Huulipunavinkki: 

Kun en koruja käytä, niin jossain pitää olla käsillä aina joku huulipuna. Jemmailen niitä laukkuun, takin taskuihin ja autoon, maailman nopein fiksaus ja piristys! Tämä nyt löytämäni ihanuus tuli alunperin Lookfantasticin boxista, ja ok, vähän unohdin sen. Mutta nyt, ahkerassa käytössä on! 
Ihan mielettömän helppo ja hyvä huulari! Ei tarvitse erikseen rajailla eikä mutakaan. Levittyy hyvin, kermamainen fiilis ja pigmenttiä riittää. Onneksi löysin uudestaan autosta… 😀 
Mites siellä, joko ollaan kevätvaatteissa? Onko jotain omaa vaatekappaletta, joka odottelee “parempia” päiviä kaapin perukoilla?
Ihanaa uutta viikkoa kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa