ihonhoitoa ja kauneutta yhteistyöt

Luonnollista hyvinvointia: oliiviöljy- ja omega 7

*Yhteistyössä Hyvinvoinnin tavaratalon kanssa 


Jei, sain niin mahtavan paketin Hyvinvoinnin tavaratalosta, että! Paketti sisälsi ihan mielettömiä terveysjuttuja ja bonuksena suklaaherkun.

Itse olen ikäänkuin “uskovainen” luontaistuotteiden kanssa ja uskoisin, että juuret juontavat vahvasti äitini puolelle. Pikku tyttönä ja olin äipän kanssa keräämässä koivunlehtiä ja nokkosia kotiin, joista äiti sitten keitteli omia juttujaan. Nämä hän taas oli oppinut omalta mammaltaan Karjalasta, jossa siis asuivat ennen sotaa ja juuh, sodan aikana pois joutuivat muuttamaan.

Siellä taisi olla kova luotto luontoon, joka on selvästikin periytynyt itseeni. Joten paketti, joka sisältää luonnon jutskia on <3!

Silmä ja mieli lepää 🙂
Jospa aloitan tuosta puhdas+ premium omega 7,jonka hinta on 18.50€ ja täyttä törinää terveydelle. 

Ainesosat

Tyrnimarjaöljy (hedelmälihasta ja siemenistä), kalagelatiini, glyseroli, piidioksidi, d-alfa-tokoferoli, D-biotiini.


Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 kapselia)

Tyrniöljyä (mg), 1000

– josta omega-7 rasvahappoja (mg), 400

Biotiinia (mikrog), 200 (400 %*)

E-vitamiinia (mg), 20 (167 %*)

* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Vähän infoa tyrnistä:

Meillä on kotona sellaiset 13 tyrni- puskaa ja olen vannonut tyrnin voimaan jo pitkään. Laitan tähän ihan pokkana listan, miksi:
 • Tyrniöljy on hyväksi iholle, limakalvoille, sydämelle, verisuonistolle, verenkierrolle ja elimistön puolustusjärjestelmälle. 

Tyrnimarja sisältää:

 • B1-vitamiinia (Tiamiini), joka toimii hiilihydraattien hajottajana ja vaikuttaa hermojärjestelmään ja verenkiertoon
 • B2-vitamiinia (Riboflaviini), on tärkeä iholle, silmille, kynsille, hermostolle ja sikiön kehittymiselle
 • B3-vitamiinia (Niasiini),joka on välttämätön hormonitoiminnoissa, mutta tukee myös aivojen ja hermojen toimintaa
 • B5-vitamiinia (Pantoteiini), joka on tärkeä kasvulle, hermostolle sekä hormoni- ja kolesterolitasapainolle
 • B6-vitamiinia (Pyridoksiini), joka toimii ravinnon hajottamisen lisäksi vasta-aineiden ja veren valkosolujen tuotannossa
 • B12-vitamiinia (Syanokobalamiini), joka on tärkeä DNA:n sekä hermo- ja punaisten verisolujen rakenteessa (EI VAHVISTETTUA TUTKIMUSTIETOA)
 • Betakaroteenia ja kartenoideja, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja ja suojelevat erityisesti keuhkoja ja vatsaa. Lisäksi ne ovat tärkeitä ihon ja hiusten terveydelle
 • Biotiinia, joka vaikuttaa aineenvaihduntatoimintoihin sekä hiusten ja ihon kuntoon.
 • C-vitamiinia, joka on antioksidantti ja lisää vastustuskykyämme, neutraloi myrkkyjä, antaa suojaa ultraviolettisäteilyä vastaan ja korjaa solujamme.
 • E-vitamiinia, joka on yksi voimakkaimmista antioksidanteista, tyrnimarja sisältää eniten kaikista marjoista. Paitsi antioksidanttisesti. E-vitamiini vaikuttaa myös immuniteettia kohottavasti ja sydän- ja verisuonitauteja ehkäisevästi.
 • Flavonoideja, jotka toimivat antioksidanttisesti ja immuniteettia lisäävästi ja samalla myös tukevat tehokkaasti C- ja E-vitamiinien imeytymistä.
 • Foolihappoa. Ehkäisee sydän- ja verisuonitauteja sekä ehkä myös syöpää. Vaikuttaa solujen DNA muodostukseen.
 • Kuituja, jotka myös ehkäisevät sydän- ja verisuonitauteja.
 • K-vitamiinia Vaikuttaa nykytiedon mukaan veren hyytymiseen ja syöpäsairauksia estävästi.
 • Kumariineja ja oksikumariineja, jotka voivat ehkäistä tulehduksia ja kouristuksia ja vahvistavat hiussuonia. Kumariinien samoin kuin kuoriosassa olevan hippofeiinin uskotaan ( Toivo Rautavaara ) ehkäisevän syöpäkasvainten kehittymistä.
 • Kivennäis- ja hivenaineita, kuten: kalium, kalsium, magnesium, mangaani, natrium ja sinkki.
Lähde: Vinkkilän luomutuote

Eli aika vakuuttava lista, eikö? Tyrniin olen tutustunut taasen tätini kautta, jolla näitä puskia on muutama hehtaari ja tietoa olen imenyt pitkin matkaa seuratessani niiden kasvua. 
Nämä Premium Omega7 tabletit sisältävän suuren määrän kaikkia noita terveysvaikutuksia helpossa muodossa: kaksi tablettia eikä tarvitse niitä monia puskia istutella :).  Enpä voisi varmaan enempiä näitä suositella! Itselläni nyt ollut käytössä pari viikkoa ja limakalvit tuntuvat jo paremmilta, kun kuivuivat tuon suuren kuivuuden tähden. Samoin iho on kirkkaampi! 

Sitten oliiviöljyyn:

Kuvahaun tulos haulle oliivipuu

Mitä on laadukas oliiviöljy?

Extra virgin eli extra- neitsyttä. Silloin oliiviöljy on saatu pelkästään mekaanisin menetelmin, joten mitään ei oteta pois, ei lisätä ei kuumenneta eikä sekoiteta mitään muuta. 
Välimeren oliiviöljyt ovat lähes poikkeuksetta laadukkaita siksi, että  oliivilajikkeet sekä ilmasto ovat laadultaan sellaisia, että suuri osa sadosta on jo lähtökohtaisesti extra virgin laatua. Kreikan sadosta 80 prosenttia ja Kreetan sadosta jopa 98 prosenttia on suoraan pullotettavaa.
Oliiviöljyä saadaan oliiveista, mahtavien oliivipuiden rasvaisista hedelmistä. 
Noin 24%tyydyttyneitä rasvoja, omega-6 ja omega-3- rasvahappoja. 
Suurin osa kertatyydyttämätöntä rasvaa, oleiinihappoa ja tuo oleiinihappo on ihan mielettömän terveellistä!
Muutama terveysvaikutus:
 • Paljon antioksidantteja
 • Tulehduksia vähentävä luonnontuote. “Syynä”  tähän on oleokantaani. Tuon  on osoitettu toimivan samaan tapaan kuin ibuprofeeni joka taasen on tulehdusta poistava lääke. 
 • Suojaa sydänsairauksia vastaan
 • Voi auttaa hoitamaan nivelreumaa
Kosmeettisessa hoidossa:
 • Mahtavaa ihonhoidossa!
 • Samoin meikinpoistossa
 • Hiuksiin hoitona

Tämä urtekram luomu estate extra-virgin oliivioljy 10.95€ on saanut alkunsa Kreetalta sijaistevista oliivipuista Renierisin tilata, Hanian alueelta. Tilalla tehdään oliiviöljyä jo kolmannessa polvessa  alusta alkaen samalla tilalla. Eli siis tiedän täsmälleen, mistä tämä  ihanuus on lähtenyt, mitä sille on tehty ja ketkä sen ovat tehneet! Maku on ihanan vahva, ja pehmeä..täydellinen! 
Ja ihan mahtavaa tietää, mistä tuote tulee! Googletin paikan, ja ihanan näköiset tilat siellä oli. Mieli vaelsi niiden oliivipuiden alle pienille nokosille. 
Itse käytän oliiviöljyä salaattiin, ruoan päälle, leivälle, kasvojen hoitoon, hiuksiin, kynsinauhoihin, lusikalla suoraan pullosta ja aika pitkälti siihen, mihin on mielikuvitusta. Ei se taida ihan tuhaa olla tuolla välimeren maissa ykkösjuttu :). 


Eikä voi mennä metsään yhdistelmä: raakasuklaa ja kollageeni. Mitä muuta nainen tarvitsee? 
Ja ihanaa päivää kaikille!
xoxo


Like it? Share the love:

Vastaa