ihonhoitoa ja kauneutta

Lookfantastic Tammikuu 2019

Jei, se tuli eilen! Lookfantasticin beautybox! Kerta kerran jälkeen olen vaan niin <3 siihen. Joka kerta on ollut mieleinen ja saanut tutustua uusiin tuotteisiin, joista muutama on jäänyt ihan lempparikäyttöönkin.

Tammikuun teemana oli sopivasti Detox ja purity, sopii uuden vuoden alkavaksi teemaksi niin hyvin! Vanha kuona pois ja uudistuminen.

Tuo on varmaan monella uuden vuoden teemana ihan kuntoilun ja ruokavalionkin kanssa! Joten tässä sitten toteutuu kokonaisvaltainen hyvinvointi ;).

Tammikuu beautybox 2019:

Jotenkin niin ihanan värinen tuo vaaleansininen, raikkaan ja fressin luova lookki. 
(Olen aika koukussa jo noihin laatikoihin 😀 Jatkokäytössä kotona, kaikenlaista voi säilöä.)


Olihan tuo sisältökin taasen niin mahtava! Vähän aikaa pureskelin yhtä juttua, mutta oikeastaan sopi teemaan niin kivasti, kuitenkin. Kerron siitä kohta. 

Mutta aloitetaan tutkiminen!

1. First Aid Beauty Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser. Tämä on näköjään voittanut Alluren the beuty expert palkinnonkin! Kun luin, mitä tämä oikeastaan tekee/on niin onhan se aika mieletön tuote! Kaikkea ihanaa iholle olevaa ainesosaa ja ideana on öljytön kosteuttaja, joka on myös primeri. Fiksaa ihon näyttämään upealta ilman meikkivoidettakin. Hmm…en koklannut vielä, mutta jos pitää lupauksensa niin kaappiin monta putelia ja äkkiä! 
2. Swell ultimate protect and renew serum Eli hiusseerumi, käyttö latvoihin ja oikeasti muuten ihan pieni määrä riittää! Koklasin suihkun jälkeen, tuli ihanan pehmeäksi latvat. Eroaako sitten ihan meitin kampaamo/markettituotteista? 
Hmm…. omaan makuun on ihana ja silikonivapaa, vegaaninen ja tärkein: ei lässäytä. Mutta voi olla, että joku ei sitä eroa huomaa. Itselläni on tuollainen munapää- kompleksi ja missään nimessä ei saa lässäyttää at all. Itse tykkäsin siis 🙂 
3. Dr. PAWPAW Ja taasen mielenkiintoinen tuttavuus! Ensi silmäyksellä ainakin pirteän värinen tuubi! 😀 Mutta tämän tuotteen pitäisi olla siis sellainen jokapaikan yleistyöläinen. Huulille, kuivalle iholle, hiusten latvoihin you name it! Aktiivinen ainesosa on tuo pawpaw, jonka muuten jouduin googlettamaan: fermatoitua papayaa. Papaya on muuten niin tehokas vitamiinipommi, että jo se riittää itselleni tietona. Klikkaa linkkiä niin siellä lisää tästäkin! 
En vielä avannut omaani, kun Ruohonjuuren yksi tuubi koklailussa, joka pitäisi olla vastaavaa vähän eri ainesosilla. Kerron enemmän, kun olen koklaillut ja avannut tämänkin.

Kasvonaamio Black gold dust sheet mask

Antioksidantteja (jei!) täynnä oleva, aitoja kultahippuja…tomua..sisältävä ja puhdistava kasvonaamio. Korean kosmetiikan parhaimpia puolia hyödyntävä naamio. Kuulosta aika ylellisetä ja lauantaina saunan jälkeen täydelliseltä! 

Tämä ihanuus on Bellapierre cosmetics banaanipuuteri.

Itselläni on kivipuuteri- mallia oleva banaanipuuteri, joka tasoittaa kyllä hyvin ihon värin. Mutta, niinkuin aika usein, on kivipuuteri vähän turhan tömäkkä esim silmien alle…varsinkin kun alkaa nuita ikäjuttuja eli ryppyjä olemaan. Tämä sopii silmien alle ja on ihanan pehmeän tuntuinen muutenkin! Tuli kuin tilauksesta tämä tuote! Olin jo ajatellutkin että irtopuuteriversio pitää saada. No tässä sellainen nyt sitten on ja tasoittaa ihon väriä tosi kauniisti! Rakastuin <3 

Sitten se pieni empimis- juttu. Popband hiuslenksu

Näitä oli 4kpl muuten paketissa, yksi on käytössä jo 😀 Mutta ensireagtio oli: wtf… en ole niin suuri fani hius- yms jutuille boxesissa, kun tulee mieleen, että vähän täytekamaa..mutta mutta! Sopii teemaan, eli voi laittaa ranteeseen (värit on tosi kivat) ja vaikka salilla tms urheilussa nappasta ne hiukset näppärästi kiinni. EI pitäisi katkoa hiuksia ja palautua aina kutakuinkin siihen muottin, kun olikin. Ja näin muuten tekikin! Hyvä hiuslenkki, eipä tuosta enempiä voi jaaritella. 
Tällainen boxi tässä kuussa, mitä mieltä? 🙂 
Itse tykkäsin kokonaisuudesta paljonkin. Loppuun asti mietitty homma!


Ihanaa päivää kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa