ihonhoitoa ja kauneutta

Lookfantastic helmikuu 2019

Jei, ja jipiiii! My precious is here, eli eilen tuli Lookfantasticin helmikuun boxi.
Teemana oli rakkaus ja ystävyys,  eli:

 The Romance <3 


Ja taasen yksi täällä hihkuu tuon paketin ulkokuoren kanssa jo! 😀 Aikas ihanan söpö….nämä paketit ovat vaan jo itsessään niin jei! Ah, pinkki… <3 🙂

Sitten sisältöön. Niinkuin yleensä, oli sellainen luottelo/katalogi, mitä sisällä on ja mihin käytetään. Muutamia vinkkejä ystispäivän tarjoiluun ja olemiseen (ne on muuten yleensä ihania, nuo vinkin!) Sekä vähän vinkkejä tietty tuotteisiin. Sekä Helmikuun Elle <3

Ja sitten sisältöön:

Tälläkertaa pääpaino oli meikeissä, siihen ei voi sanoa kun jippii!
1.  Lord & Berry Matte lipstick pencil Omaan yhden tuotteen Lord& Berryltä ja ainakin se on ihan mielettömän hyvä! Koklailin tätä eilen, ja primeriä alle, tällä punaa päälle ja avot! Helppo, kätevä ja kulkee mukana helposti. Yksi lemppareista tällä hetkellä!
2. Doucce Punk Mascara Tämä oli taasen sarjassa: nevö höörd. En avannut vielä, kun juurikin ostin Cliniquen ripsarin ja ajattelin käyttää sen ensin pois. Mutta, mitä luin tuolta linkin takaa niin..jos on näin hyvä, tulee tämä ostettavaksi full size! 
3. Erno Laszlo sea mud deep cleansing bar on aika ikoninen. Itselläni ei ole ollut tätä ennen, mutta olen kuullut hyvää tästä “mutasaippuasta”. Tämä sisältää 26 mineraalia, PH on lähellä ihon omaa ja vaikutaa myös pintaverenkiertoon. Eli… jos tämä(kin) on yhtä hyvä kuin luin, niin onhan tämä(kin) pakko saada!
4. Emite Rose gold eye lash curlers Hmmm…ensi reagtio. Hetken hypisteltyäni jei, mahtavat! Kädessä jo kivan jämäkät ja taivuttaessa nopeat sekä ei levitä meikkejä. Vaikka sähläsin siis liian lähelle meikkiä… 😀 Oma vika, mutta tuli testattua sekin! Tarpeeseen kyllä tulivat, omat piti laittaa vaihtoon piakkoin, lukivat siis ajatukseni! Tuo hmm. alussa, yleensä en tykkää jos jottai ns. rihkamaa tulloo…mutta tämä ei ollut sinnepäinkään, vaan todella toimivat tapaukset!

5. Philip Kingsley Maximizer Olen saanut boxin kautta pari Philip Kingslyn tuotetta, ja aivan in love ainakin niihin! Yksi on Elaziz..elastiz…no Elasticizer siis, joka on siis ennen shamppota käytettävä hoitoaine. Tällaisiin värjäämättömiin hiuksiin mahtituote, joten odotukset ovat tämän putelin kanssa korkealla! Muotoilutuote, lisää voluumia ja voidaan käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Huomenna koklailen, kun isolle kirkolle Turkkuseen menen!

6. Sleek makeUp face form palette Tätä olin jo vähän odotellut, luki spolerissa vihkon takana, että tällainen tulloo 🙂 Eli matta contouring, highlight keskellä ja poskipuna toisessa reunassa. Kuvasta ei saa oikein selvää siitä väristä, joten laitan toisen pelkästään tästä:

Luonnossa vielä raikkaampi, eli ihana! Tykkään tykkään paljon!
Niinkuin koko boxista taasen. <3 
Mitä mieltä siellä ollaan tästä kokonaisuudesta?
Nyt taidan mennä tuonne ulos, kun ehken viimeinen kunnon kaunis talvipäivä….ei sada luntakaan! 😀 Huomenna vissiin perus- lunta tulloo- päivä. Noh, kevättä kohti ollaan matkalla kuitennii!
Ihanaa päivää kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa