ihonhoitoa ja kauneutta

Lookfantastic beautybox syyskuu 2018

ON TÄÄLLÄ!!

Tapahtui tänäaamuna: istuin ihan rauhassa läppäri sylissäni, lukien llta- Sanomia kera kaffen, kunnes puhelin soi. Mulla on soittoäänenä sellainen käki kukkuu (ja kovaa) ja mies yövuorossa, joten tuli tosi kiire vastata luuriin. 
Siellä oli Fed Exin edustaja: olisin täällä aidan takana, ja tuomassa pakettia. Minä: ok, odottele siellä aidan takana, kun koiria..Fed Ex: joo, olen siis täällä jo. Minä: jaaaa, siis siellä jo? Tulossa!!
Äkkiä koirat kasaa, etteivät herätä miestä, croksit jalkaan ja pihan poikki niin että hippulat vinkuivat. No hei, mulle paketti! Jipii, rakastan paketteja!
Mies- parkaa kohtasi seuraava näky: nainen pinkissä, kiroileva siili- pyjamassa (mieheltäni saatu <3) ja keltaisissa crokseissa tukka pystyssä ja kahviläikkä rinnuksilla (tuli, kun vastasin puhelimeen kiiruussa).
Kannoillaan hänellä oli kolme vahtikoiraa, joista yksi synnyttää viikon kuluttua (oli muuten normia hurjempi! Girlpower!) 
Yksi rotikan perimän saanut vahti ja seniori, joka naluttaa kuten metsäkoiran kuuluukin. Vähän kankiasti köpöttelee mutta tulee kuin dieselmoottori: hitaasti mutta vakaasti.
Tärisevin käsin vastaanotin tuon ihanan laatikon ja äkkiä sisälle tutkimaan sitä! Syy, miksi vielä normia enemmän odotin tuota mielenkiinnolla oli se, että pari päivää putkeen hengailin netin syövereissä tutkimassa eri vaihtoehtoja. Halusin tutustua helposti uusiin tuotteisiin ja samalla saada sellaisen hemmotteluhetken itselleni, kerran kuussa. Haha, siis kosmen saralla.
Suomalainen versio on vissiin ihan kiva, mutta kun luin kommentteja niin aika pettyneitä siellä ollaan oltu. Harmi, olisin muutoin voinut sen tilata. Ja jos sisältö “kunnostautuu” niin eihän sitä tiedä? Onko boxeja ikinä liikaa? No ei.
Tämä oli sellainen houkuttelevin vaihtoehto sisällöltään ja mitä kuvista katsoin, niin tuo boxikin on itsessään jo sellainen luxus- fiilis ennen avaamistakin. 

Tilausvaihtoehtoina on:

3kk ja 18€/kk
6kk ja 17/kk
12kk ja 15.50€/kk

Itselläni on tuo 12kk ja tämän boxin arvo on kutakuinkin 60€ ja vähän päälle, joten ei huono. Toimitus tuli ihan ok aikataululla, kun ajattelee, että Englannista saakka tulloo niin 5pvää tilaus, pakkaus, lähetys ja kotiinkuljetus. 

Sitten siihen pakettiin!

Aivan mielettömän ihana kuosi tuossa paketissa, ja hei, synttärit! Onnea! Tuo teksti on kyllä niin mielettömään totta ;). 
Kuten näkyy, on siinä ensimmäisenä tuollainen lehtinen, joka sisältää KAIKEN infon, mitä paketti pitää sisällään. Eli mihin käytetään, vinkkejä miten saa parhaan tuloksen ja miksi. Siellä oli myös vähän infoa aakkosten muodossa kauneusjutuista naiselle ja kolme kakkureseptiä! Ihana lisä tuo lehtinen. 
Elle UK oli myös complimettina, jes! Ilmeisesti kuuluu siis joka boxiin… luulisin. Tämän tulen huomaamaan tarkemmin kuukausien vieriessä! Mutta Elle, ah ihanaa! Mielestäni hyvä lisä tähän!

Kurkataan sitten sisälle: 

Sen verran ihana tuo sisältö jo, siis tuo värikäs…hmm…täytehärpäkkä, että sen takia jo voisin tilata tämän :D. 

Tuotteita laatikossa oli kuusi:

1. Eve Lom puhdistus ja musliiniliina

Lisää Eve Lomista klik

Tämä tuote on tarkoitettu ihon puhdistukseen ja tämä tuote on Multi award winning- tuote, joten ei voi olla ihan huono. Olen kuullut tuon nimen, mutta totta puhuakseni en ole raaskinut ostaa tuota itse. Nyt, kun ajattelelen niin mksi? Muutoinkin tulee ostettua kaikenlaista, jos vaikka sijottaisi yhteen täsmä- hyvään.

Tämän pitäisi puhdistaa niin hvin, varsinkin tuon musliniliinan kanssa, että iho tulee olemaan uskomattoman kirkas ja hyvinvoiva.

Tuotetta otetaan kämmenelle, lämmitetään käsien välissä jotta ainesosat heräilevät ja aktivoituvat ja levitetään hierovin liikkein kasvolle. Kastetaan musliniliina kuumalla vedellä ja pyörivin liikkein käydään kasvot ja kaulan iho läpi. Kuulostaa aika hemmotteluhetkeltä! Tätä kyllä koklataan jo tänään illalla!

2. Omorovicza Ultramood Mud Mask.

Uudistava, anti- age ominaisuuksia (JIPII) puhdistava sisältävä mutanaamio,  joka liftaa ja kirkastaa. Ehdottomasti kokeiluun ja tilaukseen, jos on niin hyvä kun luvataan! Tuo on merkkinä ilmeisestikkin laadukas ja luotettu, joten vähän on hintaakin. Mutta mutta, jos toimii niin?

3. Philip Kingsley Elasticizer

Elastaasisuutta lisäävä hiustuote, joka vahvistaa, lisää kiiltoa ja pehmetää hiuksia. Käytetään ennen shamppoota. Hiukset kastellaan, lisätään tätä ja odotellaan 2-3min. Jos haluaa enemmän hoitoa, niin vaikka 10min naamiona ja sitten shamppoopesu ja hoitoaine. Kuulostaa aikas jees!

4. Manen Tail käsi- ja vaikka mikä-voide

Tämä merkki oli aikoinaan muuten kehitetty ponion kavioiden hoitoon ja sieltä tullut meille ihmisille! Ihana! Joskus itsekin heppoja hoitaessa huomasin, että siellähän oli vaikka mitä kivaa… 😀
Mutta koklasin käsiin, ja tuntui mahtavalta. Pehmensi niin hyvin, että! Koklasin kyynärpäihinkin, ja siellä sama ilmiö: pehmennys. Tulee kyllä laukkuun kaveriksi joka paikkaan tämä tuote!

5. Lord&Berry Strobing Pencil

Eli siis hohtokynä, valoa lisäävä. Voi käyttää ihan mihin lisävaloa tarvii, ja vaikka luomivärinäkin! Muutama piste ja sormella kun levittää, niin tulee kaunis, hohtava lopputulos. Ihana!

6. Aromatherapy Associates Morning bath and shower oil

Siis.. niin mahtavan voimakas ja rauhoittava tuoksu, että! Voi käyttää, jos omaa, kylpyammeessa mutta myös levittää ennen suihkua ja nauttia rentouttavasta aromista. Mausteinen ja omaan mahuuni niin ihana. Myös pelkkä sniffailu putelista on muuten sellainen, että vie ajatukset muualle ja antaa sellaista hyvää oloa, rentoutumista. Vaikka tämä on nimellä morning, niin taidan kokeilla illalla ennen nukkumaan menoa. Ja sniffailla pitkin päivää. 

Bonuksena oli karkkipötkö:

Tätä mutustellen, Elleä tavaillen aromaterapian vallassa, kyllä!!
Olenko siis tyytyväinen tähän boxiin? Täysin! Ja ensiviikolla tulee vielä versio 2, kun joku klikkaili tuplasti 😀 Ei haittaa, tuo mutanaamio oli niin pieni että kelpaa toinenkin. Ja on kuulemman joku special- lisäkin siellä.  Onneksi on hyvä asiakaspalvelu ja lokakuun paketti tulee ihan yhtenä versiona. 
Mitä pidit boxista? Oliko tuttuja tuotteita?


Ihanaa päivää kaikille!
xoxo
Ps. Jos kiinostuit, niin lisää boxixta ja tilauksesta täältä
Like it? Share the love:

Vastaa