ihonhoitoa ja kauneutta

Lookfantastic beautybox huhtikuu 2019

Ja taas kerran: jipii! Se on täällä, huhtikuun beautybox! Olen jokseenkin alkanut odotella tätä boxia jo melkeinpä tuolla pihalla, kun info tulee viestissä: saapuu tänään. 
***
Vähän tilausinfoa: Lookfantasticin boxit täältä
3kk/18€ kuussa
6kk/ 17€ kuussa
12kk/ 15.50 kuussa (oma tilaukseni on tämä)
PS:
Tilaamalla Lookfantasticiltä koodilla MAARIT R5X saat -30% tilauksestasi ja minä pienen bonuksen blogin kuluihin ?(Alen aikana alennus on -25%)
***

Tämän kerran boxi on ihanan maanlähesen värinen ja teemana on Raw Beauty. Nyt keskityttiin vain orgaanisiin ja luonnollisiin kauneustuotteisiin. Hyvä! 🙂

Avatessa tulee vastaan tuttuun tapaan vihkonen, joka sisältää kaiken infon sisällöstä ja vinkkejä—
Ja tietty huhtikuun Elle! Tuo on aina vaan niin ihana bonus, kiva selailla sitten kahvikuppi kädessä kaikessa rauhassa.

Mennään sitten sisältöön!

1) Emma Hardie Midas Touch ja jo nimi on aika houkutteleva. Midaaksen kosketushan oli suhteellisen taianomainen, ja lukemani perusteella tämä voide on muuten aika mahtava: aktiivisina aineina Hyaluronic Acid (hydrayliikkaöljy, niinkuin tapaan sanoa) ja lisänä: A potent blend of marine and botanical extracts works in harmony with Vitamin E to form a defensive barrier against pollution and other environmental aggressors, whilst Natural Polymatrix Algae Film Extract

Odotan innolla tämän kokeilua! Joutunee odottelmaan hetken, Malu Wilz ensin alta pois. Mutta jos on niin hyvä kun luvataan, niin toki haluan kokea Midaaksen kosketuksen kasvoillani!

2) Balanceme skincare anti-ageing vitamin-c-repair-serum Jei!!! Tykkään tosi paljon C- vitamiiniseerumeista. Tasoittaa ihon väriä kivasti ja vahentää pigmenttiläiskiä. Itselläni oli juuri käytössä Kicksin C- vitamiiniseerumi, ja oli niin mahtava tuote. Nyt tuli kuin …noh..tilauksesta tämä. Heti käyttöön, kiitos! 🙂

3)  naobay recovery mask Kopsasin nyt suoraan tekstin tuolta sivuilta, sillä on niin paljon kaikkea hyvää iholle ja jos alan selvittämään itsekseni niin tulee pitkä sepustus. Kun tässä on niin ytimekkäästi asia! Taasen ihan kuin joku olisi lukenut ajatuksia, hui..? sillä stessiä olisi jonkin verran ja iho tarvitsee jotain ekstraa.

 Contains softening and refreshing Orange floral water*, antioxidant vitamin E and a combination of moisturizing Rice*, Poppy*, Tigernuts* and Apricot* oils to restore fatty acids. Marshmallow *, Lemon*, Chamomile* and Everlasting* extracts provide a cocktail of vitamins and minerals with antioxidant and moisturizing properties.Offering excellent soothing properties, the special Barley Malt extract contained in the formula improves the expression of genes involved in the skin’s barrier function as well as its stress response and regenerating mechanisms. Reduces skin redness, burning and stinging sensations.  

Sitten seuraavat: 

1) bellapierre mineral lipstick- envy  Apua….?? Nyt joku vakoilee oikeasti! Olin jo aikeissa tilata uuden, tämänvärisen huulipunan edellisen loppuessa viikko takaperin. Eli Bellapierren mineraalihuulipuna, jossa on vitamiineinä sekä C&E. Luonnollinen, hoitava sekä tarjoaa aurinkosuojaa! Jei! Tämä väri, Envy, on niin herkullinen, että! Hetinyt käyttöön! 
2) Ahava dead sea salt No nyt sitten pitänee etsiä itselleni kylpyamme! Yritän keksiä keinon, miten käyttää tätä ilman ammetta, ja kerron heti kun keksin! Jos sinä tiedät keinon hyvädyntää tätä, niin please, kerro! 🙂 Kuulostaa niin ihanalta ja rentouttavalta, että oikeasti harmittaa kylpyammettomuus pikkaisen nyt. Saisikohan sellaisia pieniä ostettua jostain…irrallinen isoilla tassuilla.. hmm…

Enjoy a restorative soak with AHAHA Natural Dead Sea Bath Salts. Fortified with Osmoter™, the brand’s patented blend of Dead Sea minerals including Magnesium, Calcium and Potassium, the soothing bath soak delivers multiple benefits; it can be used to relax tired muscles, relieve tension, promote a restful night’s sleep, or to soften and nourish skin from top to toe. Simply dissolve in warm bath water to feel like you are floating in the Dead Sea.

3) grow gorgeous back into the roots 10 minuutin stimuloiva hoito päänahalle. Tuote, jota en olisi osannut itse ostaa. Tai osannut, mutta ehken en olisi vaan hoksannut hakea. Jännä, että ihonhoitoon panostaa enemmän kuin tuohon päänahkaansa! Ehdottomasti in! Olen tutustunut LF pakettien myötä niin mahtaviin ja hyviin hiustenhoitotuotteisiin, että!

  The intensive deep conditioner works its magic in just ten minutes, utilising an advanced combination of Biotin and Hyaluronic Acid to hydrate and nourish, effectively filling in sparse fibres within each hair follicle to promote a thicker, fuller appearance.
Caffeine and Menthol provide a tingly, cooling sensation that stimulates blood flow in the scalp, encouraging healthier looking regrowth and revitalised body. Perfect for when your hair needs that little extra TLC, the hair mask results in lustrous, replenished tresses with gorgeous shine and supple movement.

Se tässä paketissa on mahtavaa, että tosiaan tutustuu uusiin juttuihin, mihin ei välttämättä tulisi muutoin tutuistutta. Taasen, ihana kokonaisuus!!!!

Mitä mieltä sinä olit? 
Ihanaa päivää kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa