Outfits

Lapsuuden muisto- Veluurihuppari

Onko teillä kellään sellaisia ns. voimavaatteita tahi turvallista fiilistä antavaa vaatekappaletta? Itselläni ei aiemmin ollut, mutta innostuin tilaamaan sellaisen ison veluurihupparin ja samantien, kun sain paketista niin matkasin takaisin lapsuuteen 70- luvulle. Silloin ne oli käyttövaatteita ja melkein jokaisella oli jotain veluurista päällään. En sitten kommemmin ole tuota kangasta käyttänyt, kun jotenkin yhdistän sen Taka- Töölö ja Maarit 7v.

Tämä ihanuus, jonka nyt tilasin, sen idea oli juurikin rentous ja pehmeys. Joku, jonka voi heittää sekä leggareitten että farkkujen kanssa. On kiva mutta samalla rento. Jokapaikan huppari! Värikin on sellainen, mitä en yleensä osta, mutta veluurina se väri ei ole niin..hmm..tylsä itselleni.

Jotain niin yli- ihanaa tuossa paidassa vaan on! Aika lämminkin tuo kangaspala yhdistettynä toiseen tuppaa olemaan!

 Toinen villitys on jo ollut jonkin aikaa, mutta nyt oikein puskee päälle: saappaat. Kaikenlaiset ja väriset saappaat. Farkkujen kanssa, hameen, mekon, leggareitten….lisää näitä kiitos! Yhdet uuden on hommattuna, mutta en ole vielä fotoa saanut otettua. Juuri nyt, tuon pituiset varret saappaissa on niin parhautta.
Välillä tulee vaan näitä ällejä, kun jokin juttu iskee päälimmäiseksi. Sama meikkien kanssa, välillä haluaa mattaa nassuun ja välillä hohtoa. Onneksi ne on aika helppo toteuttaa, kun laittaa sen mukaan miltä tuntuu. Sama vaatteiden kanssa, pukee päällensä sitä mikä juuri sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Kovin montaa asiaa ei ole kiveen hakattu! Onneksi…tylsäähän tuollainen olisi.

Muutoin tämä paivä on mennyt kirjaimellisesti ravaamisen puolelle. Lenkillä itseni kanssa, Väinö- pennun ja muiden koirien kanssa. Ihana ilma, vaikkakin tuuli oli aikas jäätävä! Siitä selvisi kunnon kamppeilla ja happea riitti. Itse uskon siihen, ettei ole huonoa ilmaa, on vaan huonoa asennetta, jos varusteet ovat kunnossa :). Ok, ukkosella en lähde lenkille.

Veluurihuppari löytyi, ylläri, H&M –> Veluurihuppari 19.99€ ja on ihana päällä!
Ihanaa iltaa kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

(4) Kommentit

  1. Villatakit ovat olleet mulle aina jonkinlaisia turvavaatteita. Villatakkeja onkin vaatekaapissa pitkä rivistö. Joka päivä on joku villatakki päällä;) Muistan itsekin hyvin veluurivaatteet, nehän olivat kovasti pop ja in silloin ennen muinoin. Kiva, jos ovat tulossa takaisin:) Mulle on nilkkurit must-jalkineita melkein vuoden ympäri tai no, ei ihan keskikesällä kuitenkaan;)

  2. Ah villatakit, ihania! Tykkään kanssa oikein paljon, mutta mulla joku ihme homma että niskan lähellä jos on liian "lämmin" vaate niin ahdistaa! Ikäänkuin niskat alkaa pumppaamaan verta ja avautumaan lämmön johdosta, joka vissiin ei ole niin huono juttu 😀 kun niskat jumissa 24/7. Mutta kurja olo kun esim kaupoissa on ja huippailee. Hahaa, saapastellaan siis kesää kohden nilkkureissa ja saappaissa! Kuka niitä sandaaleja tarviikaan? 🙂

  3. Ihanan näköinen huppari. etenkin tälläisenä jäätävän kylmänä päivänä olisi ihana hukuttautua tuollaiseen 🙂

  4. Toi on kyllä niin ihanan mukava, että!! ? sarjassamme maailman mukavin vaate?

Vastaa