yhteistyöt

Lancômen huulipuna

Hahaa, kiitos neuvosta! Nyt tuo Lancôme tulee oikein kirjoitettua :).

Mutta asiaan. Tuo huulipuna, jonka hommasin Sokos Emotionin kutsu kauneuteen- illasta. On. Vaan. Niin. Ihana!

Lancômen Labsolu Rouge, hydrating shaping lipcolor. Huh, pitkä nimi!

Itselleni tämä huulipuna on uusi tuttavuus. Vaikkakin, että olen huulipunafriikki niin kaikkea ei kertakaikkiaan kerkeä koklaamaan. Ja maksaahan nuo sentään jonkin verran…kun katselee nuita hyllyjä kosmetiikkaosastoilla, niin kuinkahan montaa lajia, merkkiä ja eri koostumusta sitä voisi laskea olevan :D. 

Väri 192 LIE DE VIN.
Mutta tämä ihanuus. Satiinininen koostumus kera mahtavan rikkaan värin on tosiasia. Koostumukseen on lisätty kosteutta lisäävää Pro- Xylane, eli siis googlettamalla sain karkeasti tämän käsityksen. Alkuperäisesti Lancòmen kehittämä kaava vuonna 2006.
Tutkimuksen mukaan se on sokeriproteiini-hybridi, joka on valmistettu ksyloosista, sokerista, joka löytyy runsaasti pyökkipuista ja jonka tiedetään stimuloivan glykaminaminoglykaanien (GAG) tuotantoa, molekyylit, jotka vastaavat ihon suojelemisesta veden menetystä vastaan.

Ok, tuota ihanuutta on siis punassa. Myös antioksidanttia sekä E- vitamiinia on tuossa pienessä putkilossa, joten lopputulos on ylellinen, kestävä sekä kosteuttava. Lupaus Lancômen sivuilla oli, että kosteuttaa päivä päivältä sekä suojaa ympäristöhaitoilta. Hmm, pari päivää takana ja kyllä! Kosteammat huulet ovat, kyllä. 
Tuo ihanuus pysyy tosi hyvin huulilla, kestää kahvin sekä syömisen. Itse laskin, että elämää punan kanssa, johon siis kuuluu kahvi ja syömiset yms…5h ja punaa oli vielä jäljellä. Alustuotteita en laittanut pitävyyttä lisäämään, joten kestää. 
Levittäesssä huomaa kyllä sen pienen luksuksen, niin kermaista ja helposti laitettavaa on. Samoin tuo hylsy! Harvemmin olen innoissani hylsystä, enemminkin keskittynyt sisältöön mutta tämä. Tuntuu ihan klassiselta tuo hylsy kämmenellä. Yksinkertaisen voimakas fiilis. Hassua sanoa noin hylsystä, mutta jotain ihanaa siinä on. Ja se, että hylsy avataan päästä logoa napauttamalla, jolloin puna tulee putkilosta ulos, on kiva lisä. Ei siis tule turboboostilla ja lähde maata kiertävälle radalle, vaan pikkaisen pomppaa ulos, ja loput saa ottaa ihan itse :): Ensimmäinen, muttei viimeinen tätä lajia. Ja uskoisin, että tämä tulee käytettyä loppuunkin!
Ah, puhelimen etukameran laatua. Muuten ok, mutta tuo rajaus on asteen punaisempi. 
Eli kaveriksi Lancômen Le Contour Pro Lipcontour- rajauskynä. Parhautta, kynän toisessa päässä on huulipunasivellin jota voi siis käyttää, jos vaikka levittää koko huulet tuolla rajauskynällä…eli on pehmeä 🙂 Mutta itse tykkään käyttää niin, että tämä parivaljakko on mukana ja ei tarvitse erikseen huulipunasivellintä kantaa mukana. Kätevää!
Voi kääk, piti vähän rajailla yms kuvaa ennen tänne laittamista. 😀 Noh näkymää siis keittiöstä as it is. Elämää se vain on!
Mutta tuo puna, rakastan kyllä ja paljon!
Näkyy se väri vähän paremmin tässä. Huulet ovat oudon malliset omaan silmään, kun koklasin rajailla vähän eri tavalla. Amorinkaaren osio aikas terävä! 
Puuroaika ja perjantai! 
Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!
xoxo
May the Lancôme be with you <3

                                      Huulipuna sekä rajauskynä Sokos Emotionista.

Like it? Share the love:

Vastaa