Outfits

Lady in red- koivet näkyviin

Huih, se aika taas vuodesta kun kananjalat pääsee näkyviin. Ei väriä talven jäljiltä ja olo vähän haparoiva niiden suhteen. Jännä, kun joka vuosi sitä vaan on niin kalkkilaivan kapu ja se kuoriutuminen on vähän ujopiimäistä. Mutta nyt päätin, että on sen aika: ei sukkiksia ja kintut näkyviin! (Tosin, eipä tuolla kyllä ilman aurinkoa vielä taida ilman sukkiksia pärjäillä… eikä ainakaan illalla. )

Jotenkin innostuin aika autenttisista kuvista, en käsitellyt niitä muutoin kuin rajaamalla ja ehken tuo tyyli nyt on itselleni jees! Vaikkakin, hirmu paljon on ihania muotikuvia ja kauniit taustat yms, niin jotenkin vaan..autenttinen tuntui hyvältä.

Mietin jo aikoinaan, että mihin tämän neuleen yhdistäisi. Jotenkin vaan tuo väri tuntui niin plaah, ja kuitenkin halusin käyttää kun kerran sen ostinkin. 
Hyvä tilaisuus tuli koklata näin, kun vähän ihmisten ilmoille lähdettiin happea ottamaan. 

Parhainta oli, että ei tullut ostettua mitään vaan yhdistelemällä vanhoja vaatteita kaapista sai kokoon tämän luomuksen.

Mekko on aikoinaan tehty mulle ystävän häihin. Siis aivan mieletön iäkkäämpi ompelija teki tämän silloisten mittojeni mukaan, kun tuskailin muotojeni kanssa. Mitään ei löytynyt, ei mitään kivaa kertakaikkiaan! Olin rampannut pari viikkoa liikkeissä ja ei. Rinnoista ei mennyt. Jos meni, niin oli säkki. Ja muutoin mekot olivat aika nafteja, joten ei. 
Viimeisenä toivona astuin sellaiseen liikkeeseen, jossa keski- ikä asiakaskunnassa oli kutakuinkin 70v. Ajattelin, että eihän täällä nyt mitään ole. Eikä muuten sellasenaan ollutkaan! Parkusin(taas) turhautumistani tälle ihanalle ihmiselle, kun hän oikeasti näin pyysi! Siis, kerro huolesi, ehkä keksimme jotain?
Hän kysyi mielipidettä tästä väristä, kehotti unohtamaan sen hetkisen mallin.  Tämä väri jotekin vaan oli niin ihana. 
Alunperin tämä mekko oli siis: pitkä, pitkähihainen. mallia säkki, korkea O- kaulus. Eli kaikkea muuta mitä kuvassa. 
Tämä iäkkäämpi ompelija otti mittani, kuunteli toiveitani ja sanoi: hae muutaman päivän kuluttua. Arvatkaa, kun parku (taas) onnesta tuli, kun tämän päälleni laitoin. Juuri mitä halusin! 
Nyt on jo vähän iso, mutta ei haittaa. Olo on enemmän kuin rento tämän muisto- mekon kanssa! Joskus ne lökömekot on vaan niin ihania. 
Nämä tossutkin ovat lähinnä koristaneet kaappiani, joten päätin ottaa ne mukaan kaffelle. Rakastan erilaisia kenkiä, koroilla, printeillä, näyttäviä, normeja…ihan kaikkia! Kengät on jotenkin se juttu, jolla saan toteutettua vähän omaa asennettani pukeutumisessa. 
Ja ehdottomasti söpöin “asuste”, Väinö-poika oli kovasti mukana fiiliksissä! Rakkauspakkaus <3
Täynnä hyviä fiboja! 🙂
Onko teillä jotain vaatteita, jotka antavat sellaisen extra- hyvän fiiliksen? Ja onko muita, ketkä “hautovat” vanhoja, menneen muodin tyylejä uusiokäyttöön? 

Ihanaa päivää kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa