ihonhoitoa ja kauneutta

Kosmeuutuuksia kokeiluun: Nyx High Glass x2, Gosh kulmakarvakynä ja Jeffree Starsin irtopuuteri

Noniin, uutta ilmassa, muutakin kun coronaa.

Ideana mahdollisimman tasainen ja kuulas iho

Siitä se idea lähtikin. En ole pitkään aikaan tilaillut mitään muuta kun ehken huulipunia. Omaan kaksi primeriä: Urban Decayn, ja toinen on sellainen ihana, joka on aina mukana: <3

Hello fab! First aid beauty

Nämä ovat siis olleet ne tuotteet, joita olen 100% käyttänyt viimeisen vuoden aikana. Nyt iski himo kokeilla jotain uutta ja asteen..noh, ei peittävämpää mutta hehkuvampaa.

Itselläni on aina vähän hankalaa löytää “se” kulmakarvakynä, kun ei voi värjäillä kulmiaan. Siellä on sitten nätisti ne omat haivenet ja nykyään aika paljon harmaita ??‍♀️

Sen pitää siis olla tarpeeksi kova, että saa piirrettyä vähän, tarpeeksi väriä, että saa ikäänkuin yhditettyä koko kulman: värin ja jonkinlaisen muodon. (siitä en ole niin tarkka nykyään) Goshin kynä on tässä kohtaa tosi hyvä. Helppo piirtää, värittää ja pysyy tarpeeksi hyvin, myös! Harja toisessa päässä on kiva lisä.

Sitten uutuuksiin:

NYX High Glass primer.

Koostumus sisältää valoa heijastavaa helmiäistä, ja lupaa tuoda lasi- iho efektiä.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/nyx-professional-makeup-high-glass-pohjustusvoide-30-ml

Ja niin se tuokin. Tuossa ylläolevassa kuvakollaasissa on aika löntti sitä, mutta hehku näkyy! Eihän sitä nuin paljoa läträtä kuitenkaan, ja levittyy ihan käsien avulla helposti tasaiseksi. Toki siellä kaupataan lisävarusteena omia siveltimiä, ja en osaa sanoa, toimiiko…mutta ihan käsin siis menee ja helposti!

Hintaa tällä putelilla on 17.90€, ja 30ml. Hmm… jep, vähän arvokas, mutta ei tarvitse kyllä paljoa laittaa!

Sitten NYX Professional Makeup High Glass -viimeistelevä puuteri

Olen koklaillut ideaa jo aiemmin tuotteella…….. https://ws.loveletter.iherb.com/pr/Laura-Geller-Baked-Gelato-Swirl-Illuminator-Gilded-Honey-0-16-oz-4-5-g/91697?gclid=Cj0KCQjwu6fzBRC6ARIsAJUwa2S0jcBN7De9VeLEum06ycb_ZPxkDIlHfh3zvNOLHNbthyc3ylZnhOAaAsIREALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Laura Geller, Baked Gelato Swirl Illuminator, Gilded Honey, 0.16 oz (4.5 g)

….joten kutakuinkin tiesin, mitä voisi odottaa. Tuota Lauran ei meinaa millään saada helposti suomeen/suomesta, joten onneksi ??NYX toi vastaavaa markkinoille!

https://www.sokos.fi/fi/sokos/nyx-professional-makeup-high-glass-viimeisteleva-puuteri-55-g

Sormissa on kunnolla tuotetta, ja taasen, ei sitä noin paljoa nassulle siis tule! Mutta ah…ihana. Olisin ottanut vaaleamman, mutta eipä löytynyt, eli siis tämä medium- väri tuli tänne. Toisaalta hyvä, kun oletettavasti jossain välissä aurinko paistaa ja väriäkin tulee nassuun! Ja pisamat ?

Hintaa Sokoksessa tällä ihanuudella on: 14.90€

? Pieni vinkki: jos laitat juuri primeriä tms..anna kuivua ennen tämän laittamista. Voi jäädä muutoin johonkin paikkaan enempi…

Tässä siis primeri että päällä viimeistelypuuteri. Vaikka näyttää paketissa vähän hurjalta, niin ihossa ihanalta!

Ja sitten Jeffree Starsin irtopuuteri

Syy, miksi Jeffreen, on laatu.

Magic Star viimeistelypuuterin pehmeä, hienojakoinen ja ylellinen koostumus on suunniteltu antamaan sinellu virheettömän ihon, jota olet aina toivonut. Puuteri jättää iholle samettisen mattaisan pinnan samalla häivyttäen ihon epätasaisuutta, hienoja juonteita ja ihohuokosia. Täydellinen meikin kiinnitykseen, baking-tekniikkaan ja varjostuksiin, sopii myös loistavasti rasvaiselle iholle meikin korjailuun päivän mittaan.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/jeffree-star-cosmetics-magic-star-setting-powder-viimeistelypuuteri-14g

Tätä nimenomaan etsin, että iho olisi tasainen eikä puuteri keräänny huokosiin, ryppyihin tms. Ikäänkuin huomaamaton, airbrushed. En ole mikään Jeffree- fani ja siksi vain osta niitä tuotteita, vaan ihan siksi, että ne toimivat.

Ihmettelen, että tästä on kirjoitettu niin…että vahva tuoksu… hmm… taitaapi olla nenä täällä tukossa, kun en mitään sellaista havainnut, jota ei olisi melkein jokaisessa irtopuuterissa…?

Tämän ihanan tuotteen hinta Sokoksella 26.90€

Hahaa, tasaiselta näyttää!
Lisätty myöhemmin; pelkkää puuteria ohut kerros ♥️

Tässä iässä tulee näköjään ajelehdittua hehkun ja tasaisuuden perään. Itse koin, että yllämainitut tuotteet toimivat hyvin, ja tekevät mitä lupaavat.

Tällaisia uutuuksia omaan meikkikokoelmaan, mitä pidit?

???

Mites siellä….tuo corona…aiheuttaako jotain erityisiä fiiliksiä? Täällä ollaan vähän puusta pudonneita siinä suhteessa, että kaikki tapahtuu niin nopeasti. Pitääkö panikoida? Ja välttää muita ihmisiä? Onneksi tietty maalla on välimatkat, ja tuo oma kotisali… mutta… ????

Ihanaa päivää kaikille, ja pysykää terveinä! ❤❤❤

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa