yhteistyöt

KKW beauty tuli kottii

*Pahoitettelen töksähtelevää kirjoitusta, käsi kiukuttelee :/ 

Ei pystynyt olemaan kirjuuttamatta, ei millään! Mun rakkauspakkaus from CA tuli viikon alussa ja voi video, kun olin jo odotellut tuota pakettia! Itseasiassa seurasin silmä kovana tullin maksettuani, että missähän se kulkee hetki hetkeltä:D . Tilasin siis 2.7 ja saapui 23.7. EI paha!

Innoissani olin, postin seurannassa luki: kuljetuksessa asiakkaalle ja seuraava olikin: luovutettu. What? Ei ole! Paniikissa soitin sitten postiin, että mihin se on luovutettu!!!!!?? Postilaatikkoon…Aha ok, ja äkkiä auto alle! Meillä tuo postilaatikko matkana on oma hiekkatie päähän ja siitä sitten sen isomman tien varrella. Kaasu pohjaan ja siellä se oli <3!

Ah, kun kädet tärisivät avatessa, niin intoa piukassa olin! Odotusarvo oli jo kova ja hei..Kim Kardashianin sekä Mario Bundlen yhteistyö…ei voi olla huono!

Kädet ristissä toivoin, että pakkaus ei olisi sellaista halvan tuntuista kuten oli Kardashian Beautyssä, ja kyllä hymy tuli avatessani luomaria: tukevaa materiaalia ja ehdottomasti laatua! Yes!

Simppeli muotoilu ja väri ovat itseasiassa ihanan rauhoittavia ja luonnollisia, joka on juuri tämäm sarjan idea. Eli ei millään tavalla tylsä, varsinkaan kun hakee sitä luonnollista nudea.
Nuo värit….siis…ihania. Levittyvät niin pehmeästi ja pigmentti on uskomaton! Juuri niinkuin kuvittelinkin. Arvatkaas, kuinka monta kertaa kävin KKW sivuilla katsomassa tuota ja videoita. Monta! 😀
Kuvat eivät tee oikeutta, mutta koklataan. Ja kuvatkin vähän huonoja kun tuo käsi..ja ei malttanut…
Kermaiset hehkuvat värit..ja…

….mattavärit.
Sipaisin siis ihan vähän sormeen ja siitä iholle. Ei tarvinnut paljoa ja hei, toi sininenkin on  niin näkyvä!!! Levittyvät helposti, hyvä kerrostaa tai käyttää ihan niineen. En voi enempiä kehua, kun ei ole sanoja! Muuta kun I´m in love. 
Pakettiin kuului myös huulipuna ja kaksi huulikiiltoa. Diggaan Kimin meikeistä ja samoin niistä huulipunista, ainakin kuvissa. Nyt on sitten omat kotona ja tadaa:

Uskomattoman kermaisia, kosteuttavia ja pysyviä huulimeikkejä! Huulilla peittävyys niin hyvä kaikissa, ja oikeasti yllärinä se, että pysyy paikallaan tosi kivasti.

Kävin tuon käteni kanssa muutaman kerran uimassa, en pessyt välissä ja illalla oli vielä nähtävissä pikkaisen testien jäljet, sininen luomari näki pisimpään!

Voi, kun tekisi mieli kirjoittaa vielä enemmän ja ottaa kuvia mutta käsi- pirulainen. Teen kyllä meikin joku hetki ja sitten lisää! Toivottavasti saat edes vähän vinkkiä kuvista. Ja jos mietit, että kannattaako tilata, niin oma mielipiteeni on: kannattaa! 🙂
Ihanaa päivää kaikille!
xoxo
?

Like it? Share the love:

Vastaa