ihonhoitoa ja kauneutta

Kiireestä kantapäähän:kokokonaisvaltaista kauneutta kesään edullisesti tokmannilta

Joskus on niitä hetkiä & päiviä kun kaipaa hemmottelua päästä varpaisiin ja vieläpä edullisesti.

Ajatus kokonaisvaltaisesta koti- spasta ja hemmottelusta iski “päin naamaa”, kun hoksasin, että hei! Tuollahan on kesä ulkona, joka taas tarkoittaa paljastavampia vaatteita ja sandaaleita.

Kropan iho hoitamatta, hemmottelut jääneet vähemmälle viime aikoina, jotenjotain pitää tehdä asialle.

Meillä oli muutoinkin matka isommalle kirkolle 🙂 täältä puskista, ja suuntasimme sitten Salon Tokmannille muiden shoppailujen ohessa. Halusin tutkia vähän, mitä siellä on ja millä hintaa. Yksi, joka on jäänyt lemppariksi niin Organic shopin tuotteet, niitä ainakin olisi siellä.

Vartalonhoito

Eipä yhtään Organic shopin tuotetta jäänyt tällä reissulla jäänyt koppaan, vaan isoimman huomion sai NSPA. (Nirvana- spa).

Valitettavasti hävitin kuitin, mutta tarjouksella oli 3 tuotetta kahden hinnalla, ja yksikön hinta kutakuinkin 3-4€!

NSPA

Tuo Body butter on..nyt käytän paljon sanaa ihana, mutta sitä se on! Tuoksu on vadelman, koostumus rikas ja hoitava. Ah…ihana!

Iho jäi hyväntuoksuiseksi ja ennenkaikkea: hoidetuksi! Oli kiva laittaa toppia päälle, kun iho ei ollut kuiva, vaan pikemminkin sellainen hehkeä ja kauniin näköinen.

Siis jo nuo putelit ja purkin olivat niin herkullisen näköisiä, että! Melkein niiden perustella tuli valittua ensimmäisenä 🙂

Mutta viimeinen “niitti” oli tuoksutus: oh my! Niin mielettömän hyvän tuoksuisia tuotteita, että oikeasti mietin, että ollaanko nyt siis ihonhoitopuolella vai jälkkärin äärellä?

Tuo NSPA on mielenkiintoinen tuttavuus:

At nspa we have incorporated over 25 years spa experience and created professional, affordable and indulgent beauty products, with our award-winning skincare, bathing and body care ranges designed especially to treat, care for and de-stress even the busiest people.

Kävin heidän kotisivuillaakin https://www.spaathome.co.uk/brands/nspa tutkimassa, ja se kyllä vakuutti tällaisen epäilijänkin. Laatua, ihanuutta ja hemmottelua voi saada edullisesti.

NSPA

Jos tykkää vaniljasta, rakastuu näihin! Itse olen aivan hulluna vaniljaan ja näissä molemmissa tuoksu on vain niin valloittavan täyteläinen, lämmin vaniljan tuoksu. Tuo suihku&kylpygeeli ei paljoa vaahtoa, mutta ympäröi niin mielettömän hyvällä fiiliksellä. Iho jää, ainakin itselläni, aika kosteutuneeksi! Se oli ylläri, positiivinen sellainen ehdottomasti!

Bodymist...no words…ihana. Ei tarvitse paljoa suihkia ja sellainen makea vaniljan tuoksu leijailee ympärillä. Ei liian vahva, mieto ja miellyttävä! Hyvä vaihtoehto hajuvesille, jollei niitä halua aina laitella ja haluaa sellaisen miedon, ei häiritsevän eikä liian tunkeilevan tuoksun.

(Tuon määrän hoksasin, kun autossa pistin menemään ja sitten tuoksuttiin vaniljalle molemmat miehen kanssa oikkee kunnolla)

Hiuksille:

Garnierin hiusnaamio 4.39€

Hiusnaamio

Täällä ei olla hurahdettu Curly Girl-metodiin, olen aivan liian laiska siihen 😀 Ja rakastan harjailla hiuksia, joten ei…Mutta hiustenhoitoon muuten kyllä!

Tämä oli itselleni uusi tuote, kun yleensä ostan kampaajalta tuotteet. Ajattelin, että mahtaako lätistää ja lopputulos olla rasvaisen näköinen lättätukka? No ei ollut, ilokseni! Tuo valinta juuri tähän oli argan- oil. Se on ollut yksi lemppariöljyistäni hiustenhoidossa muutoinkin niin avot! Tämä naamio toimi kuin unelma ja se tuoksu…. wow!

Hiuksistakin tuli oikesti pehmeät ja pellavaiset. Tuli hetkessä yksi vakiotuote tuonne suihkun puolelle!

Jalat ja kantapäät:

Itse omaan kuivat jalat ja myönnetään: aika laiskasti hoidan, joten siihen tuotteet sitten.

Jalkojenhoitosetti 4 osaa 4.90€

White tea and jasmin

Tähän kuuluu:

  • valkoiselle teelle ja jasminille tuoksuvan jalkavoiteen 75 ml
  • 2 puutikkua kynsinauhojen työntämiseen
  • kaksi varvaserotinta helpottamaan varpaiden hoitoa
  • hohkakiven jalkojen kovettumien hellävaraiseen poistoon.

Aika kiva setti! Eikä hinnalla pilattu. Tuo voide, raikas ja sanoisin, että perus. Jos on enempi normaali iho eikä sellainen halkeileva, kuten täällä niin toimii mainiosti! Raikkaan tuoksuinen ja virkistää kivasti.

Järeämpään käyttöön: Scholl kantapäävoide 8.10€

Scholl

Scholl Voide halkeileville kantapäille. Palauttaa aktiivisesti kuivat, karheat ja halkeilevat kantapäät ennalleen. Vaikuttava aine Active Repair K+ auttaa korjaamaan epätasaisten ja haljenneiden kantapäiden ihoa. Näkyviä tuloksia jo kolmessa päivässä. Kliinisesti testattu. Imeytyy nopeasti. Pakkauskoko 60 ml.

Tämä toimii sitten niille kuiville ja halkeileville kantapäille! Pari päivää käyttänyt ja jo voi sandaalit heittää huoletta jalkaan!

Spa kotona

Hintaa tälle koti- spalle ja hemmottelulle tuli kutakuinkin ja about 18€. Ei paha, kun nuo ovat vielä aika hyvänkokoisia pöniköitä!

Mitä mieltä tuotteista siellä ollaan? Tuttuja vai tuntemattomia, käyttöön vai ei? Kommentoi ihmeessä, jos omaat omia kokemuksia! Olisi kiva kuulla mielipiteitä!

Ihanaa päivää kaikille!

xoxo

Like it? Share the love:

Vastaa