Hyvinvointi Thoughts and life

Kesän hiljaisuuden jälkeen uusia tuulia sekä uuden korona-aallon harjalla

Joskus pitää vaan hypätä uusiin kuvioihin!

Kun maailma taas muuttuu, samalla se oma kroppa ja ajatukset. Intohimon kohteet saavat joko syvemmän merkityksen tahi menettävät kiinnostuksensa kokonaan. Oli aika pysähtyä, käydä syväluotaus itseensä ja olla rehellinen.

Pakko se on kohdata: korona on taas voimakkaampana liikkeellä. Mitäs nyt?

Vaikka siitä ei haluaisi kuulla, ei lukea ja väsy painaa niin eipä se siitä väisty. Taasen piip hit the fan ja itse mietin, että olisiko sen voinut välttää? Tahi edes lieventää?

Kesällä unohtuivat turvavälit, oikeastaan kaikki suositukset monelta. Matkustus avautui ja parit festaritkin sai pitää. Yökerhot jne… ?‍♀️

Toki ymmärrän, että kiva mennä ja rankan kevään jälkeen vähän jotain positiivista, mutta jos lasku on uusi aalto ja rajoitukset? Myös ehken hieman vihainen siitä, että itse yrittänyt pitää menot minimissään, ja ikäänkuin lasku silti lankeaa.

Tämä kuulostaa saarnalta, mutta ei ole sitä. Ihan vain puran ajatuksiani ja keleen kele, kun olisi voinut yhden kesän ottaa iisimmin menojen kanssa…. noin niinkun jos vaikka jonkinlainen rokote tahi muuta saatu ensi kesään valmiiksi. Koska ihminen sitä levittää toiseen, niin jollain tasolla sitä voi siis ihmiset myös olla levittämättä??

En tiedä, saadaanko sitä rokotetta mutta… nyt sitten mennään taas hanuri edellä puuhun ja syksy istutaan kotona. Luultavasti. Ainakin sitä kohden mennään vauhdilla. ?Kun tämä ei koske vain yksilöä ja yksilön vapautta (kera vastuun), vaan se koskee meitä kaikkia.

Ok, ei enempää siitä enää! ?

Mitä tämä hiljaisuus on opettanut ja mitä olen löytänyt?

Mies oli 7vkoa kotona. Alkuun tietty mietittiin, että mitenhän se aika menee, mitä keksitään ja jaksetaanko tapitella toisiamme 24/7. ??

Olemme olleet kutakuinkin 15v yhdessä, ja vaikkakin vastakohtia joissain jutuissa, niin toisissa taasen täydennetään toisiamme. Itseasiassa, tuo 7vkoa meni nopeasti! Kääk! Aika loppui kesken! Eli, opin sen…me opimme, että antamalla kotonakin tilaa ja tekemällä yhdessä ollaan voimakkaita.

Aika hieno oppi, vai mitä? 🙂 Ehken tekemiset eivät olleet ns. mediaseksikkäitä….puita talveksi, liikuntaa, omalla kohdalla monen asia läpikäymistä, tietty koiria, nurtsia, ajelua, jäätelöä, pleikkaa ja leffoja…peruspuuhaa! Ja mustikoita! Niitä käytiin poimimassa urakalla!

Liukuvärjätyt sormet? 😀

Henkilökohtainen matkani

Sekin vielä. Olen muutamassa aiemmassa postauksessa ihmetellyt, miettinyt ja analysoinut. Mutten kulkenut tietäni pidemmälle, kun en kertakaikkiaan ollut varma, mikä se on.

Nyt tunnen olevani oikeassa suunnassa ja löytäneeni ne asiat, jotka koskettavat ja joista tykkään. Nämä siis tietty perheen ja luonnon yms lisänä:

  • Kokkaus. Oh my Gosh!

Pitkästä aikaa se on taas pistänyt sydämmen läpättämään oikein kunnolla. Oli hetkiä, kun tein jotain, että nälkä lähtee. Sitten oli hetkiä, kun sekään ei olisi kiinnostanut. Nyt? Kaapissa parmesaania ja erilaisia muita osa- aineta odottamassa kokeiluja.

Kananmuna- tonnikala minipizzat juustolla…porkkanapeti fetalla… riistaa parmesaanilla… avokadopastaa, kesäkurpitsapastaa ja kanaa…ja ja….?‍? annoin siis rakkauden roihahtaa ja näistä tulen varmaan kirjoittamaan enemmänkin! Mitä sitä peittelemään 🙂

  • Vaatteet ?

Siis jos joku asia voi lämmittää sydäntä, on materiaalien ja kuosien yhdisteleminen. Mekot, farkut..kengät..Itseasiassa kaapissa on paljon uutuuksia, joita en ole pitänyt, joten asukuvia tulossa! En ole aiemmin edes ymmärtänyt, miten paljon rakastan vaatteita…?

  • Juokseminen ??

Taas. Löytynyt uudestaan! Hinkkasin niin pitkään voimailua, että “unohdin” tuon juoksemisen ihanan ilon. Toki lenkkejä tuli tehtyä, muttei niin paljon eikä niin…. juosten. Nyt nautin siitä, että saan muutaman metrin enemmän venytettyä ilman läkähtymistä ja ne tuoksut! Syksyllä eritoten tuntuu, että iltapolulla kaikki syksyn tuoksut tulevat nenään lämpiminä fiilareina. Itsensä voittamista, endofiinipläjäys ja luonto= ?

  • Satunnaisesti kosmejuttuja ?

Ok, pakko myöntää, että ihan suurin into on mennyt. ?‍♀️ Joitain helmiä kun löydän, niin mielelläni niistä kerron. Mutta en enää niin paljoa ja samalla rakkaudella. Aikansa kutakin, vissiin.

Kuitenkin, kun oma ihonhoitoni esim on pitkälti samaa kaavaa noudattava ja omilla luottotuotteilla. Ei varmaan ketään kiinnosta lukea niista all over again…;)

Suositus: OGX argan oil of Morocco shampoo ja hoitoaine ?

Argan oil of Morocco tuotteet kosteuttavat, uudistavat, pehmentävät sekä vahvistavat hiuksia. Argan öljyssä löytyy luonnostaan E-vitamiinia, joka auttaa hoitamaan kuivaa, vahingoittunutta hiusta. Öljyssä on paljon antioksidantteja jotka auttavat vahvistamaan heikkoja hiuksia ja suojaavat haitalliselta UV-säteilyltä. E-vitamiini ja antioksidantit uudistavat ja auttavat suojaamaan hiuksia, tehden niistä kiiltävämmät ja pehmeät.

Olen käyttänyt kampaamotuotteita niin kauan kun muistan. Varsinkin Bed Headia. Ja ostaessani näitä en oikeastaan odottanut mitään. Monta kertaa olen innostunut koklaamaan ja lopputulos on ollut kuin märkä rätti pään päällä. Tämä ?teki sen, mitä muut eivät voineet tehdä: ihanat hiukset!

Itse pesen melkein päivittäin hiukset, ja pari ekaa kertaa tällä hiukset ihmettelivät, että mitä?? Mutta kolmannen kerran jälkeen ah, kuohkeat ja ilmavat, tekstuuria sekä kosteutetut hiukset. Koklasin välissä taasen Bed Headilla ja äkkiä takaisin näihin! Suuri suositus!!! Ja tuoksu on ihanaaaa……… Sokoksessa ainakin on, ja hinta kutakuinkin 10-11€.

Näillä on hyvä taasen jatkaa tätä blogia, pikkuhiljaa. Ihanaa päivää kaikille!! ??

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa