ihonhoitoa ja kauneutta

Kauneushetki: lookfantastic beutybox toukokuu -19

Jei, taas se tuli! Lookfantasticin beautybox!

Oikeastaan pari päivää takaperin jo, mutta pääsin siihen kunnolla käsiksi vasta nyt. Tämän kuun teemana oli Urban Beuty Edition.

Taas sai pakettihullu ihanan värisen säilytyslootan, tuo väri laatikossa on vaan niin nam!

Boxiin kuuluu muuten joka kerta uusin Elle UK. Vihkonen, jossa kerrotaan tuotteista ja siinä on myös mahtavia vinkkejä.

Mutta oli siellä sisälläkin ihanuuksia, mennään katsomaan heti!

Lookfanstastic beautybox toukokuu 2019:

LF
  1. MineTanin itseruskettava 30ml. https://www.lookfantastic.fi/minetan-invisible-color-self-tan-foam-200ml/11999344.html En ole pitkään aikaan käyttänyt itseruskettavia, mutta tätä saatan kokeilla! Katselin juuri nuota valkoisia kanankoipiani ja tuo näky innosti päätökseen. Kosteuttava ja ei pitäisi olla muuten sitä itseruskettavien mielenkiintoista tuoksua. 😉 Vinkkinä oli, että sekoittaa oman kropparasvan sekaan ja levittää näin, saaden asteen lievemmän rusketuksen.
  2. Avant Skincare 8 Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum https://www.lookfantastic.fi/avant-skincare-8-hour-anti-oxidising-and-retexturing-hyaluronic-facial-serum-30ml/11592210.html Laitan tuohon alle suoran lainauksen sivuilta:

Description
Rediscover your skin’s youthful capacity with Avant Skincare’s 8 Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum, a potent solution that protects against external aggressors while addressing signs of aging.

Eli todella monipuolinen ja ainakin kun lukee, niin pitäisi olla mahtava tuote. Itse kokeilen, kun saan taasen vanhat putilot tyhjäksi. Jos sattuu, että sinulla on tätä, niin kerro ihmeessä, miten toimii?

Sitten lisää:

LF
  1. Wellan kosteuttava hiusnaamio. Pahoittelut, en osaa vielä laittaa tällä niin nätisti linkkejä https://www.lookfantastic.fi/wella-professionals-invigo-nutri-enrich-mask-150ml/11711568.html
  2. Mielenkiintoinen tuttava myös: https://www.lookfantastic.fi/polaar-northern-light-smoothing-cream-50ml/12045706.html

Description
Reignite skin’s natural radiance with the Northern Light Smoothing Cream from Polaar, a skincare and beauty brand that utilizes rare, pure and natural ingredients harvested in the wild, vast tundras of the Arctic.

LF
  1. Mellowhttps://www.lookfantastic.fi/mellow-cosmetics-gel-lip-pencil-various-shades/12056809.html Geelimäinen huulipunakynä. AH, omistan ennestään jo yhden Mellown kynän, ja nämä on oikeasti hyviä että helppoja käyttää! Väri on mattanude, ja suosittelen primeria alle, ettei tule ihan koppuraisen näköiseksi, jos omaa kuivat huulet niinkuin minä.
  2. SkinChemistin silmänympärysgeelilaput. https://www.lookfantastic.fi/elysium.search?search=skinChemists+Rose+Illuminating+Glow+Hydrogel+Eye+Pads Ja kuulostaa taas niin tervetulleelta omalta ajalta! Nämä ja joku ihana naamio= rentoutus.
LF

Jokaisessa boxissa on 6 tuotetta, ja jollei täysikokoisia niin ainakin matkakokoa. Se on mahtavaa, ettei ole ihan niin pieniä kuin näytekoko.

Laskin, että tämä boxi on tullut nyt 10kk ja joka ainoa kerta olen ollut tyytyväinen, niinkuin nyt taas 🙂

Itse tilaan tätä 12kk sarjana ja hintaa /kk tulee 15.50 näin. Jos jotain boxia suosittelen niin tätä!

Mitä mieltä sinä olit? Oliko ok vai no?

Oikein hyvää päivää kaikille!

xoxo

Like it? Share the love:

Vastaa