yhteistyöt

Jeffree Star meikkiä- loving it!

Well Hello, Jeffree Star! Mun on pakko myöntää, että olin kuullut, mutta en kertaakaan katsonut hänen tubeaan. Ehken siksi, että maailma on niin täynnä some- julkkiksia ja jotenkin vaan on vähän..hmm…kyllästynyt siihen. Ajattelin, että yksi kun on nähty niin kaikki on. EI ole! 😀 Siis ihan mielettömän mahtavan tuntuinen ihminen! Suorasanainen, tiukat hyvät mielipiteet ja seisoo sanojensa takana, yes! Ja se räväkkyys, lisää näitä persoonia maailmaan! <3 Ihana!

Meikkituoriaalit mahtavia, asiantuntemusta monelta vuodelta kosmetiikan saralla, halunnut tuotteensa olevan oikeasti laadukas! Yep, sopii käyttäjän näkökulmasta!

Nämä on Olet kaunis– verkkokaupasta, joka ilmeisesti siis ainoa, joka tuota merkkiä suomessa myy. (ei faktaa, mutta näin käsitin)

Olin vähän hukassa ensin, kun en tiennyt tuotteista mitään joten mutu-tuntumalla klik ja tällaiset tuli:

Eli Beauty killer- luomiväripaletti ja Huulilakkasetti, minikokoa. Nuo pakkaukset olivat jo ihan luksusta, pakattu niin ihanasti ja itse pakkaus! Pinkkiä, kultaa ja laadukas laatikko ympärillä. Tuli heti hyvä fiilis, sellainen että ah, olen special ja ansaitsen vähän luxusta.

 Siis tämä ihanuus. Oh my! Ihan totaalisen ihana jo tuo pakkaus, jankutan nyt siitä mutta kun se on! Itse säilytän näitä juurikin tässä omassa paketissaan, omassa ihanassa tilassaan. Ja kyllä, puhun meikeistä :D.

En pahemmin enempiä arvostele näitä, kun arvosteluja on varmaan miljoona netissä. Mutta kerron oman mieleipiteeni käytössä kyllä!

Siis mä en kestä! IIIK! Ihanat! Nuo pakkaukset, luomarit, huulipunat….nyt on sanottava että enemmän innoissani näistä, kun Urban Decayn Naked heatista, josta olin totaalisen innoissani jo! Olen siis vieläkin, mutta nämä. Nyt. AH! Ok, molemmissa hyvät puolet ja laadukkaita, tämä on vaan nyt uusi ihastus, rauhoittuu jossakin välissä ;).

Nyt sitten seuraa kuvakavalkadi, kun juoksin pitkin tonttia kameran kanssa. Yritin vähän eri valossa ottaa ja kun halusin niin nuo värit esille!

Luomissa käytin: Star Power, Princess (hyvä highlight myös!) tippa violencea ja vähän confessionia. 
Huulille Doll Part.

Meinasi tulla positiivinen ongelma, kun olisin kaikkia värejä luomille ja huuliin halunnut laittaa!

Huulipuna on nestemäinen ja muuttuu mataksi hetken kuluttua levittämisestä. Pysyy kun täi tervassa ja väriä on hyvin. 

Luomivärit helppo levittää ja nekin pysyvät! Kävin lenkillä ja takais tullessa oli vielä sama meikki pysynyt, ei jäänyt lenkkipolulle!
Ei tarvinnut paljoa hankailla paletista kun jo väriä tuli sekä hei, tuotetta on paljon per nappi joten riittää!

Oh yes, I´m so worth this!
Eli on oikeasti ihania, ja vaikka on pikkasen hintaa niin laadussa huomaa kyllä! Itse himoitsen jo sitä Blood sugar- palettia! Valitsin tämän Beauty killerin muuten siksi, että punaisen sävyjä on jo Urbanin Naked heatin kautta. Tuo pinkki. Se pinkki tuossa paletissa. Se oli se juttu. 
Meikkaamisessa on hyvä juttu muistaa, että ei se ole niin vakavaa! Hauskaa, luovaa ja ennenkaikkea omaa persoonaa kuvaavaa. Jotenkin, aika usein sitä jämähtää kaikenlaisiin ohjeisiin, tutoriaaleihin yms joista saa hyvää osviittaa mutta! Päästämällä oman luovuutensa irti voi löytää jotain ihan mielettömän kivaa ja uutta itselleen! 

Aikoinaan nautin juurikin maskeeraajana ollessani siitä, että sai toteuttaa omia hassuja ideoitaan ja oppi olemaan rohkeampi meikkien suhteen. Meni tänään sitten ihan päin seiniä? Ei haittaa, huomenna uusiksi ja se pieleen mennytkin voi olla muotia kohta! 
Ihanaa päivää kaikille, rakkaudesta meikkiin! 
xoxo


Like it? Share the love:

Vastaa