ihonhoitoa ja kauneutta yhteistyöt

Inka oils- otsonoidut öljyt ihonhoitoon

*Yhteistyössä Inka Oilsin kanssa

Sain testattavakseni itselleni aivan uusia tuttavuuksia: otsonisoituja ihonhoitoöljyjä. En oikeastaan tiennyt, mitä odottaa tahi mitä tuo otsonointi tarkoittaa, oikeasti. Termin olin toki kuullut mutta siinähän se olikin. Joten tutkin pikkaisen ja ennen kun kerron öljyistä, yritän vähän selittää tuota otsonisointia.

Eli öljy käsitellään happi- otsoniseoksella, Otsoni-O3 eli aktivoitu happi, joka muuntuu otsonideiksi ja taasen nuo tukevat ihosolujen toimintaa. Otsonin mahtavuus on myös se, että sillä on kyky puhdistaa että tappaa bakteeretia että viruksia. Otsonointi tehostaa myös öljyn hoitavia ominaisuuksia.

Eli ihan mielettömän mielenkiintoinen juttu! Itse kun olen aina välillä lätkässyt sitä rypsiöljyä suoraan putelista nassuun, niin aivan täpinöissäni kyllä näistä öljyistä! Uskon vahvasti luonnon antavan meille niin uskomattomia aineita käyttöömme, kun niitä osaa vaan hyödyntää.

Inka Oils käyttää raaka- aineina kotimaisia ja tarkoin valikoituja, kylmäpuristettuja öljyjä. Öljyt valmistetaan Tampereen Tammelassa.

Nämä ihanuudet!

Aloitetaan tuosta hampunsiemenöljystä.
Hampussa on ihan mielettömän paljon hyviä ominaisuuksia. Sisältää runsaasti Omega- rasvahappoja ja flavonoideja. Lainaus suoraan Inka oilsin esitteestä: Antioksidantteja pullisteleva hamppu! Ihanasti sanottu 🙂 hellii  hipiän sileäksi. 
Kuten näkyy, turvallista myös eläimille että myös lapsille. Turvallista myös nieltynä, I love this!

Tuossa tuoksuu hampun ominaistuoksu ja vahvempana pullosta tullessaan, tasaantuu nopeasti iholla. Öljy on tarpeeksi tömäkkää, jottei ihan lapasesta lähde vaan kun laittaa iholle, on helppo levittää sekä imeytyy nopeasti. Ei siis jää sellaista öjyttyä fiilistä. Itse läträsin tuota illalla koko nassulle, vaikkakin erityisesti sopii vartalolle, jaloille että pienille kasvoalueille. 


Erityisen hyvä öljy on myös ihottuman hoitoon, epäpuhtauksiin taipuvaiseen ihoon sekä hei! Selluliitin, arpien ja ryppyjen hoitoon! 

Siitä se ajatus sitten lähti koko nassulle laittamiseen, ja oli muuten kasvot ihanan tasaisen väriset että sileät! Ajattelin tuota käyttää silmänurkkiin että muutoinkin täsmätuotteena. Hamppu on kuitenkin aika tymäkkää öljynä.Sitten pellavansiemenöljy:

Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti Omega- 3 ja Omega- 6- rasvahappoja (alfalinoleeni 50% ja linoli 14%) Nämä ovat niitä elintärkeitä rakennusaineita soluille, jotka edesauttavat ihon hyvinvointia. E- vitamiinipitoinen pellavansiemenöljy vahvistaa ihosolujen vastustuskykyä toksiineja että vaurioita vastaan. 

Eli wau. Otsonidien teho yhdistettynä pellavansiemenöljyyn saa muuten oikeasti ihon hehkumaan elinvoimasta. 
Tuoksu on ihanan pehmeä pellavainen ja sekin haihtuu vielä vähän iholla. 

Soveltuu jokapäiväiseen ihonhoitoon: herkille ihoalueille kosteutukseksi, hiertymiin, kynsinauhoille, meikinpoistoon, hierontaöljyksi. 

Itse koklasin tuota saunan ja kuorinnan jälkeen, enkä laittanutkaan muuta rasvaa nassuun. Iho oli vielä aamullakin pehmeä että tasaisen värinen.

Eli summa summarum: aivan ihanat tuotteet. Itselleni tuo ihanin juttu on luonnosta saaminen ja toimivuus. Näissä toteutuu molemmat.

Jotenkin vaan niin ihana nähdä, mitä esimerkiksi tällaisesta hamppupellosta saa noin ihanaa tuotetta. Kuva lainattu yleltä, mutta aika lähellä meitäkin on tuollaisia peltoja. Sanotaanko näin, että ei ihan näytä niin viehättävältä kuin uskoisi sen olevan tuossa muodossaan, öljynä :).

Kuvahaun tulos haulle hamppupelto

Pellavapelto, kuva lainattu Maaseudun tulevaisuudesta.
Vähän kauniipaa kukkaa puskee tuo pelto :).

Kuvahaun tulos haulle pellavapelto

Maalla asuessa on vaan niin mahtavaa seurailla miten kaikki menee hyötykäyttöön, sekä nähdä samalla tuo luonno voima että taika.

Ihanaa päivänjatkoa kaikille!

xoxo

Like it? Share the love:

(2) Kommentit

  1. Ai, miten hyvältä kuulostaa molemmat öljyt. Kun päässyt öljyjen makuun ihonhoidossa, ei niistä ihan hevin luovu. Läträilen itse melkein joka ilta jonkun naamaöljyn kanssa ja käsille tekee kans hyvää:)
    Ihanaa viikonloppua<3

  2. Nuo on niin ihania molemmat ? totta muuten mitä sanoit.. Öljyihin näyttää jäävän koukkuun! Nimimerkillä:ei saa häiritä, öljyäminen käynnissä ? ihanaa viikonloppua sinulle myös ?

Vastaa