ihonhoitoa ja kauneutta

Ihonhoitoa, Clinique& Estee Lauder

Hahaa, jospa saisin vihdoinkin kirjuutettua taasen! Aiheena ikuisuusrakkaus: ryppyvoitteet! Ihonhoito on itselleni se juttu, josta en suostu tinkimään. Vaikka mistä muusta ennemmin, mutta haluan kohdella ihoani hyvin, niin hyvin kuin osaan. Nassu on se, mitä näen joka päivä peilistä ja yö se, mikä näkyy muille ensimmäisenä. Melkein ainakin.

Tiedän, että ikää tulee ja väkisinkin niitä ikääntymisen merkkejä ja siinä ei ole mitään vikaa! Forever young ei toimi kenellekkään, ja ihon kuuluukin reagoida ikään. Mutta itselleni se ei tarkoita sitä, että antaisin valua maata kohden ihan suosiolla! Vähän voi sinne ryppyjen sekaan kiinteyttäkin vielä saada 🙂 Tähänkin pätee mielestäni se sanonta, kunhan itsellään on hyvä olla nahoissaan.

Käytin loppuun Cliniquen smart repair- sarjan, johon olen luottanut jo todella pitkään. Ajattelin kuukauden kokeilla jotain muuta. Kyllä ensin mietin, notta kuinka nopeasti askeleet vievät Sokokseen! Luottoni Cliniqueen näyttää olevan siis suurella pohjalla! Mielestäni vaan niin älyttömän laadukas merkki.

Mutta, Estee Laudersin Advanced Night Repair- seerumi oli se, jonka ostin vaki- Cliniquen tilalle. Myyjä laittoi sitä kädelleni kaupassa ja tuntui kyllä heti ihanan öljyiseltä, kosteuttavalta muttei millään muotoa tahmaiselta tahi överiöljyiseltä. Imeytyi hyvin ja jätti tasaisen pinnan ihoon.
Siinä tuli testerinä mukaan saman sarjan silmänympärysvoide.

Kotona oli testerinä saatuja Cliniquen Superdefense päivä- ja yövoide. Testerikokoa siis.
Nämä purkit ovat niihin ikääntymisen ensimerkkeihin ja olen kyllä jo tuon iän ohittanut, mutta ajattelin notta jospa toimisi tuon Estee Laudersin seerumin kanssa!

Näillä siis mentiin viimeinen kuukausi ja sekä aamulla että illalla sotkotin noihin Cliniquen rasvoihin seerumia, silmänympärykseen tuota testeriä , joka tuli seerumin mukana.

Kaikki tuotteet yllättävän riittoisia! Vaikkakin nuo Cliniquen purkit ovat pieniä, niin niitä ei kyllä tarvitse paljoa laittaa kerralla, varsinkin kun tuo superihana seerumi oli mukana!

Kosteutus oli kyllä kohdillaan ja ihanan kermaista tuo superdefense- sarja Cliniquelta on! Uskon, että ikääntymisen ensimerkkeihin riittää vallan mainiosti ihan sellaisenaan!

Jollei olisi vähän enemmän tarvetta jo, niin tuota käyttäisin mieluusti.

Tuolta muuten lisää infoa tuotteesta ja hintaakin –>Superdefense by Clinique

Sitten tuo aivan uusi tuttavuus: Estee Laudesrin Advanced night repair. –>Estee Lauder- seerumi

Öljyinen, ei tahmea, kosteuttava ja teki ihon kyllä ihan tasaiseksi. Pullossa pipetti, jolla hyvä annostella ja ei tarvinnut montaa tippaa tuotetta käyttöön/kerta. Käy myös meikkivoiteeseen sekoitettuna, jolloin lopputulos kevyempi ja luonnollisempi. Ihana tuote! Pieni miinus tulee tuoksusta, joka omaan nokkaan on… hmm… tunkkainen.

Mutta kun sekoitin seerumin ja voiteet, joka muuten on tapani kaikilla voide&seerumikäytöilläni, niin lopputulos oli ja on: ihanan tasainen ja kiinteä iho. Tuo oli vähän ylläri, kun ainahan voi mainostaa asiaa, toinen juttu on se, toimiiko.

Silmänympärysvoide, joka hyödyntää yön palauttavan voiman korjatakseen ihon vaurioita palauttaakseen silmien nuorekkaan heleyden. Sisältää tehokkaan, eksklusiivisen ChronoluxCB™ -teknologian ja samat korjaavat ja ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevät hyödyt kuin Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II -seerumi. Kohdistaa tehonsa kaikkein näkyvimpiin ikääntymisen merkkeihin, kuten juonteisiin, ”harakanvarpaisiin”, tummiin silmänalusiin, turvotukseen ja ihon epätasaisuuteen. Monitehoinen koostumus palauttaa nuorekkaan kirkkauden silmille.

–>Estee Lauderin silmänympärysvoide

Nuin, oli pakko vähän kopioida teksitä, säästää kättä. 🙂 Mutta, käytän/käytin siis tuota seerumia päivin ja öin, mutta tuota silmänympärysvoidetta vain öisin. Sen verran hoitavaa luvattiin olevan ja onhan tuo! Ihana creme- fiilis ja todella ylellinen laittaa! Kun kylmät ilmat tunkeutuvat tännekkin, voi olla että päivälläkin laitan tipan tuota nektariinia! Eli tykkäsinkö? Kyllä!

Kaiken kaikkiaan voisin harkita tuota Estee Laudersin linjaa, ihan normikokoisissa purkeissa ja tositarkoituksella :). Se taasen tarkoittaa, että päivä- ja yövoidekkin saisi uudet kamut. Hmmm.

Se, miksi innostuin nyt koklaamaan on se, että tulee uusittavaksi kerralla seerumit ja voiteet, kun menivät loppumaan kerralla sitten. Saapahan uusitaan sitten kaapin sisällön kunnolla!

Suoraan aamupesulta- kuva, jossa juuri levitettynä voiteet. Ulkovalossa, joka mielestäni on se “raadollisin” ja näyttää kyllä hyvät ja huonotkin puolet hienosti.
Ei niin paha, vai? Kandee koklailla tuota Estee Laudersia, jos jotain uutta etsit!

Nyt käsi taas lepoon, ihanaa päivää kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

Vastaa