ihonhoitoa ja kauneutta

Helppo, nopea ja hehkuva “meikkipohja” aikuiselle iholle

Vatsataudin jäljiltä ja väsyneenä, mutta pienillä kikoilla ihmisten ilmoille about ihmisen näköisenä.

Omat pienet niksini, joilla pääsee alkuun

Kun tullaan tiettyyn ikään..köhöm, siis ollaan jo siinä iässä 😉 eli täällä ollaan 48,5vee niin.. onhan niitä muutoksia tullut iän mukana. Tottakai, niin pitääkin tulla! Näiden muutosten myötä olen muuttanut muutaman jutun meikeissä, meikittömyydessä sekä brändeissä, mitä käytän.

Eli selvennettynä: silmän alla less is more, kun löytää sen oman tuotteen…rakkautta! Ja rypyt on ok. ?‍♀️

Nuorempana tuntui, että sama se, mitä primerä, meikkiä laittaa; kaikki toimii! Nyt ei, valitettavasti. Itse kokeilin montaa laatua, ja olen oikeasti aika kranttu sen suhteen, mitä naamaani laitan.?‍♀️?

Pohjana toimii pelkästään primer siis tässä lookissa, ja se on ehken maailman mahtavin primer! (Mun mielestä ainakin) https://www.sokos.fi/fi/sokos/urban-decay-complexion-primer-pohjustusvoide-28-ml

Optical Illusion: Pohjustusvoide täydellisen sileeän ihoon. Silottaa juonteita ja saa ihohuokoset katoamaan – upea, posliinimainen tuntuma. Silkkisen koostumuksen ansiosta meikkivoide levittyy paremmin ja kestää pidempään. Sisältää pieniä virheitä häivyttäviä pigmenttejä, sekä hoitavia ainesosia, kuten ruusunmarjaa ja argan öljyä. Käyttö: Lisää koko kasvoille ennen meikkivoidetta tai puuteria.

Eli siis tätä primeriä itse käytän, ja se mikä sopii sinulle paremmin, sitä siis!

Primerin jälkeen:

Silmäpussit: näille on varmaan miljoona tuotetta, ja osa varmaan toimiikin! Itse olen koklannut montaa laatua tässäkin ja tullut siihen tulokseen, että todellakin less is more.

Tuosta jotenkin näkyy, että säkithän siellä on, ja oli tummatkin. Harmi, kun ei ole ennen- kuvaa! En vain hoksannut ottaa. Mutta, jos olisin laittanut paksun meikkipohjan, tuotetta a ja b lisäksi jne… niin sekä rypyt että säkit suorastaan hyppäisivät silmille. Kirjaimellisesti.

Edellisen kuvan pisteisiin kirjaimellisesti laitan nuo pisteet tätä tuotetta: https://www.sokos.fi/fi/sokos/l-oreal-paris-true-match-concealer-1r-c-rose-ivory-peitevoide ja aika jääräpäisesti aina kaikkein vaaleinta plaatua. Kun en tykkää valokynistä pahemmin, niin tämä ikäänkuin ajaa saman asian, mutta samalla peittää. Niinkuin näkyy, niin ihan silmän alle en laita mitään. Vain tuohon “rantuun” joka näkyy varjona, kun silmäpussin kohouma sellaisen luo. Eli se varjo piiloon!

Levitän peitevärin kolmion malliin alaspäin, ja oikeasti varon, ettei liikoja eksy silmien alle! Kun kuivuu ja päivän aikana vaikkapa hikoilee, kerääntyy kaikki kivasti ryppyihin… kun ei ole mitä kerääntyä, niin nekään eivät korostu! Näppärää ??

Valot ja varjot

Pari muutakin asiaa tapahtuu iän myötä kasvoilla: valot ja varjot ikäänkuin puuttuvat sekä tietty se maan vetovoima toimii. Näitäkin voi “huijata” pienillä nikseillä!

Ylihieno tilannekuva ??:

Oranssi: varjostus tyylillä nro3. Eli tuolla stickillä ronskisti ikäänkuin kolmonen ja sitten häivyttämään. Moni sanoo, että niin old school, mutta joskus ne vanhat niksit vain on hyviä!

Vaalean kerman värinen: korostus

Ruskea siksakki: poskipuna

???
Hohtoa ja hehkua!

Aika simppeli ja kevyt meikki, mutta hirmu useasti tuo luonnonvalo tekee meikkivoiteesta vahamaisen. Kotona näyttää ihanalta ja tasaiselta, mutta tuo ah, niin ihana luonnonvalo! Se saattaa niin äkkiä tehdä naamasta vahakankaan ja jopa nuo uurteet huulien ympärillä näkyvät paremmin.

Siksi ehken itse rakastan kevyttä lookkia; ne rypyt ja juonteet eivät pääse hyppäämään silmille. Rypyissä ei ole sinänsä mitään vikaa..ne kuuluvat elämään, mutta mutta… ehken en niistä niin paljoa vielä tykkääkkään. ??

Tiedän, että moni meikkitaiteilija parjaa, ettemme käytä riittävästi meikkivoidetta. Nainen ilman meikkivoidetta ei vain (kuulemma) toimi. Omaan makuun päinvastoin. Häivyttää, vähän piilottelee virheitä (kevyesti) ja valoa että varjoa.. 3D- ilmiö sekä iho tykkää! Ei tarvitse niin paljon pestä paksuja meikkejä, ja iho säästyy ylimääräiseltä hinkkaukselta.

Ja hei, niinkuin sanoi, tämä ja nämä ovat omaa makuani! Ei millään tavalla ainoa oikea! Vaihtoehto ja vinkki, siinä se ?

Näillä nikseillä toivottelen ihanaa uutta viikkoa ???

With love, Maarit

Like it? Share the love:

(2) Kommentit

  1. Ihan älyttömän hyvältä ja hehkuvalta näyttää. Hehkua jos jotain sitä tässä iässä kaipaakin ja miksei muussakin iässä.

    näytät kauniilta. <3

    kivaa viikon jatkoa Maarit. <3

    1. Kiitos Tiia ja hehkua todellakin kaipailee! 🙂 Jotenkin se vaan on niin, että kun ikää tulee niin iho ikäänkuin harmaantuu ja on sellainen värittömämpi verrattuna siihen, mitä se oli vaikka 10vuotta takaperin. Onneksi on kosmetiikka, jolla voi luoda illuusion siitä ;D
      Ihanaa viikonjatkoa Tiia. ihanuus <3

Vastaa