Outfits

Hattarahameen saapuminen

Notta huh, mikä fiiils. Kevennetty viikko treeneistä ja ihan järkyt menkkakivut! Vähän lämpöä ja huippailua kaveriksi niin avot. Piti ottamani parempia kuvia ja kirjoittamampi paremman jutun mutta olo ei vaan anna periksi. Näillä mennään siis!

Tuo tyllihame on ihana!!! Ja ensimmäinen laatuaan mun päällä. Kun otin paketista, niin kasallinen prinsessa-fiilistä tuli syliini. Ihana hörhelö! Ja sellainen..hmm.. fluffy! Mä vaan rakastusin tuohon hattaraan…. Oikeasti nuo kuvat, pahoittelut laaduttomuudesta! Kun tästä olosta selviän niin otan parempia!

Kuohkea ja ihuna, mun eka tyllihame 🙂

Itselleni tuo kerroksittain leikattu juttu on parempi, kun lyhyenlänkä olen. Sellainen tasainen ja pohkeisiin ulottuva hame on aika pitkälti tantta- lookkia. Ja miksi ihmeessä olen aivan pinkki- fani nykyään? Huh, läppäriäkin katsoin sillä silmällä että whot evö, se on pinkki. Oi aikoja, mutta onneksi niin harmitonta ja ei vaarallista. Oikeastaan varmaan joku pehmeydenkaipuu kaikille uutisille, joita lukee ja näkee. Plus, kaikenlaiset vastakkainasettelut, kampanjat, agressiivisuus…vievät vaan voimat.

Jotain pehmeyttä tarvitsee hän näköjään jo! Tämäkin kivikasa (minä) siis voi pehmentyä ajan saatossa, hvyä niin! 🙂 Ja kohta hormoonit ottavat vallan ja alan parkunaan. Ennen sitä parempi lopetella ja valmistautua kauppaurakkaan, jos sen kunnialla selviäisi.

Vinkki:

Aivan mahtava tuote, kun ei muuten vaikka jaksa tahi tarviste enempiä laitella. Iho kirkastuu ja näyttää tasaiselta. Olen nyt jonkin aikaa koklaillut ja aivan in love tähän. Ja parasta, taittaa ryppyjä vähän valolla näkymättömiin. Ei muuta kun tätä ja huulikiitoa ja omat isot ja paksut silmälasit nassulle ja menoksi! 
Ihanaa viikonloppua kaikille!
xoxox

Like it? Share the love:

(4) Kommentit

  1. Ooh sua ihquisaa, niin ihana mekkonen ihanalla naisella <3 Oikein ihanaa joulukuun ensimmäistä <3

  2. Ihana Tiia, kiitos <3 🙂 Ja ihanaa joulukuun toista tänään 🙂 <3

  3. Oi, toi hame on ihana! <3 Mä tilasin ton hameen kanssa, kun olin sitä pitkään katsellut ja tänään päätin iskeä Zalandon aleihin 😀 Liityin lukijaksi, käy kurkkaileen munkin blogi, jos kiinnostaa 🙂

    Terkuin,
    Terhi/ https://puikoltapudonnut.blogspot.fi

  4. Haa, samikset!!! 🙂 Ihanaa kun tulit tänne, ja tottakai tulen sinne 🙂

Vastaa