yhteistyöt

Essence- meikkejä ja harmaita hiuksia

Mahtavaa maanantaita kaikille! Olo on aika jyrän alle jäänyt ja hyvästä syystä. Parin viikon treenitauko loppui viime viikolla ja ah, nyt tuntuu viikon treenit kropassa. Sellainen ihana, makea kipu. Tai ei ihan kipukaan, vaan väsy..kolotus? Tietää, että on tehnyt jotain!

Koklailin aikani kuluksi nuita Essencen meikkejä, ja oikeastaan erään ihanan bloggarin innoittamana kun niin ihania kuvia oli blogissaan.  Itse tykkään Essencen kynsilakoista kovastikkin, tuo hinta on vaan niin kohdillaan niissä verrattuna myös laatuun, että avot. 
Joten tuohon koklailuuni. Tällainen paketti tuli hommattua, purkkia ja purnukkaa rivissä!  Ihanan söpöjä ja herkkiä puteleita kaikki, mutta otan nyt pari kerrallaan.
Se, mikä herätti ensimmäisenä mielenkiintoni oli tuo luomiväri. 
Eikö ole ihan mahtavat väri? Noin niinkun teoriassa? Itselläni oli sellainen fiilis, että väriä on nyt vaan saatava. Hintaa tällä paletilla on 8,79€ Kärkkäisen tavaratalosta. Yritin aiemmin tiirailla Tokmanneilta, mutta ainakaan täällä päin ei näitä paletteja ollut. Ehken joissain isoimissa Tokmanneissa, en tiedä. Mutta tuo siis netistä ja herkullisen näköinen on!
Sitten pari kuvaa, joista toivon että saa osviittaa. Ei ollut oikein hyvää valoa missään eikä ulkonakaan ollut kuin pilvipeite. 
Käytin ainoastaan tuota palettia, sitä nestemäistä korostusta ja kulmat& ripset laitoin vanhoilla väreillä. Mutta siis, silmiin niitä värejä, joita olin numeroinut kuvassa tuossa paletissa. Yläluomelle ruskeaa ja vähän pinkkiä. Liikkuvalle luomelle sisäsyrjään tuota nro 2 ja ulkosyrjään sinistä, nro 1. 
Kuva on puolen tunnin kuluttua siitä, kun laitoin meikin ja tuon verran haalistui sininen. Sinänsä ei yllättänyt, kun kunnon väri tarvitsee vähän…öööh.. laatua…pysyäkseen. Toki, olisin maskeeraajana ehkä jonkin kikan voinut keksiä että olisi vähän pidempään kestänyt kirkkaana, mutta halusin koklaa ja esitää tämän niinkuin se oikeasti on. Luonnossa oli ehken enemmän sielä sinisen sävyinen enempi, tuossa näyttää vihreältä.
Vähän eri valossa otettu kuva. Innostuin jopa alaripsiin väriä laittamaan, jota en yleensä tee. Omaan makuuni nuo räpsyt tuolla alla ovat sen verran pitkät että tulee sellainen hämähäkki- fiilis. 
Mutta mutta, ihän älyttömän söpön lookin sillä saa aikaiseksi! Pastellisävyisen enemmänkin, kun rohkean ja kirkkaan. Laitoin kokeeksi huulirasvan päälle tuota nro 3 ja myös poskipunaksi vähän. Mainostettiin sopivan myös niihin ja hei! Poskissa ihan mielettömän hyvä, samoin huulilla! Voidemainen luomari, joka muuntuu puuterimaiseksi ja antaa sellaisen kivan mattapinnan. Tuo yllätti itseni, ja ehken jopa tykkään nuista punasävyistä enemmän poskilla että huulilla! En olisi uskonut tuota, kun aika tarkka ollut aina varsinkin huulipunista. Mutta lookki on sellainen luonnollinen ja pehmeä. 
Levitin tuotteet sormilla, koin että sudilla menee enempi sellaiseksi sekasotkuksi. 
Plussaa siis monikäyttöisyydestä sekä ihanan pehmeästä ilmeestä jonka tuotteella saa. 
Miinusta, ei toimi niinkuin mainos lupaa. Haalistuu nopeasti käytössä ja pysyvyys on aika heikko. 
Sitten tuohon Make me glow, 4,39€ Kärkkäiseltä.
Täytyy sanoa, että tämä yllätti minut hyvyydellään! Otin tuon rose- värin, kun tuppaa kirkastamaan kasvoja värinä ja tässä iässä on aika jees homma, tuo kirkastus :D.
Ihana hehku! Ja tässä kävi sitten niin, että kuvan ottamisen jälkeen nukadin sohvalle. Herätessäni tuo sama läikkä oli vielä kädessä, eli ei muuten kulunut pois tahi haihtunut mihinkään!
Kivasti kyllä taittaa valoa olematta liian bling. 
Tosi jees tuote! Jää käyttöön aivan takuulla, hyvä levittää ja pysyy. Ihana! Hintakaan ei ole pahimmasta päästä, joten peukkuja tälle. Kappas, on muuten jo pisamia ilmestynyt eli kevättä pukkaa!
Sitten vielä ajatus harmaista hiuksista. Nyt huomasin kuvista, että niitähän on jo ihan reippaasti, jipii! Aika usein törmää sekä ajatuksiin että mainoksiin: peitä ne. Mutta kun, väriallergiaa…vastaus: voi sua, mitä me nyt tehdään? Minä siihen: annetaan tulla! Mun mielestä ne on vaan niin ihanat, harmaani! Onhan se vähän sutinaa omaan väriin, kun väriä ei voi enää laittaa. Muutoinkin jotekin tuo harmaa omissa hiuksissa on ihmeen pelätty juttu. Miksi ihmeessä? Sama kun nuo rypyt, ne kuuluvat elämään. Ehken itselläni heittää joku isompi pyörä, mutta tykkään nykyään sellaisista luonnollisista hiuksista harmaineen päivineen!

Mun harmaat raidat! <3 
Ja sitten joku sanoo, että ei se haittaa vaikka näkyy. 😀 Haittaa? Kun itse yritän suu vaahdossa selittää, että oikeasti tykkään niistä! Makuja on niin monia. 
Hitsi, tajusin juuri että pari kuukautta ja ikää tulee 47v. Lukuna alkaa olemaan muuten omaan 
mieleen jo aika….hmm..korkea. 47?!? Sisältä tuntuu kuitenkin enempi kun olisi 30v. Parempi näin päin vissiin. 
Ihanaa päivänjatkoa kaikille!
xoxo
Like it? Share the love:

(2) Kommentit

  1. Vautsi mitä ihanuuksia<3 Pitää varmaan itsekin ruveta tähyilemään Kärkkäisen suuntaan, koska en ole onnistunut live-myymälöistä löytämään juuri mitään essencen uutuuksia. Voihan vitalis, miten kiven alla tuntuvat olevan. Tuollaiset hohtojutut on just mun mieleen.
    Tukkaa olen värjännyt tummaksi jo ainakin 20 vuotta, enkä tiedä kuinka harmaa kuontalo siellä luonnostaan mahtaa olla. Enkä taida haluta tietääkään! Ihanat pisamat sulla!
    Kivaa viikon alkua<3

  2. Siis wow ihan mieletön tuo värikäs paletti ja tuo glowjuttu, pakko saada! Ai että niin ihania sun pisamat, olet kaunis <3 Muiskuja täältä <3

Vastaa