Thoughts and life

Elämän monimuotoisuutta ja ihanaa elämää

Jos kumminkin vaan menisi sinne lenkille…

Pienen hiljaisuuden jälkeen

Olen kauniimpi, viisaampi ja vahvempi? ? No en ole, vaan olen oikeasti käynyt taasen pikamyllyn nimeltä elämä läpi. Sekä myös suuria hajatelmia itsestäni, elämästä, sen tarkoituksesta, nykyhetkestä ja mitä haluan tulevaisuudessa.

Nämä ajatukset lähtivät liikkeelle taasen kriisikeskuskäynnin jälkeen, ja ah, ihana elämä on sitä, ettei ikinä tarvitse olla valmis! Aina voi oppia, sopeutua, taistella, uskoa itseään, tarkistaa ajatuksiaan… ihmisenä olemista parhaimillaan! Vaikkakin välillä raskasta… mutta silti, ihanaa. ❣

Olen tainnut enemmän keskittyä ruokavalioon ja treeniin…kyllä… kuin muuhun. Tai tietty koko paketti on aina mukana: koirat, perhe jne… mutta muuta ei sitten ole mahtunutkaan.

Oikeastaan sellainen tilanteesta nauttiminen, hemmottelu itseään kohtaan ja paikallaan olo on unohtunut.

Kun hoksasin itsekin, että pitänee höllätä vähän

Muutama merkki näin jälkeenpäin ajateltuna:

 • Pinna tiukalla
 • Muisti ei pelannut kunnolla
 • Ei saanut blogiin mitään tekstiä, vaikka availi läppärin monta kertaa
 • Treeneissä tehot ei samat kuin aiemmin
 • Sohva houkutti useammin
 • Järkky tunnesyömisen fiilis
 • Joulu, mikä joulu ja siis koska se olikaan?
 • Nestettä kropassa
 • Avaamattomat kauneusboxit/avattu ja katsottu, that´s it

Noin niinkuin alkuun. Eilen sitten pienen kaaospäivän (mielessäni siis) (kaikki jännitti, ja juoksin ympäriinsä saamatta mitään aikaan) jälkeen tajusin taas, että jottain pitää tehrä asialle.

??

Tämä tapahtui illemmalla, tuskaisen päivän jälkeen. Päätin, että kun menen tuonne aittaan (kotisali) niin kuuntelen itseäni, keskityn liikkeisiin ja etsin sen liikunnan ilon. En mieti mitään muuta (koiria sisällä säheltämässä ?‍♀️) enkä sitä, mitä ruokaa pitikään laittaa.

Ajatuksella voi näköjään vaikuttaa niin paljon, oikeasti, sillä pitkästä aikaa en tehnyt ja äkkiä pois. Tein rauhassa, ja annoin aikaa itselleni. Vaikkakaan ei mennyt kuin 45min, niin se riitti. ?️‍♀️

Sen fyysisen rasituksen lisänä…tai vähintäänkin yhtä tärkeänä sain mielenrauhaa ja positiivista energiaa. Kuulostaa huuhaalta ja kliseeltä, mutta se asenne on vaan tärkeä!

(Omani oli taas kadoksissa, nyt pitää löytää se uudestaan.)

Se muukin elämä ja kiinnostuksen kohteet

Hemmottelu. Ah, ja niin unohdettu taito täällä! Eilen repäsin, ja skippasin kunnon ruoan ja sen sijalla läjällinen jäätelöä. Samalla availin Goodieboxiani, joka on toinen laatuaan tätä sarjaa. Toisen merkkinen (Lookfantastic) on tullut jo toista vuotta. Mutta enpä ole oikein jaksanut innostua viime aikoina näistäkään!

Kun availin boxia, niin hoksasin, että ne pienet asiat… ne jotka läikehtivät ilona rinnassa… voi olla vaikka pieniä puteleita täynnä olevia laatikoita. Niinkin simppeliä. Eikä tarvitse joka ainoasta asiasta ottaa huonoa omaatuntoa! Kun on ilmastonmuutos ja turhat tavarat yms…ja näin siis huomasin olevani “paasauksen” uhri. ?‍♀️

Tällä tarkoitan lähinnä sitä, etten ole uskaltanut pahemmin blogiin laittaa enempiä näistä. Koska joku voi olla toista mieltä ja loukkaantua. Hassua, vai mitä? Näinkin siis voi ihan itse ahdistuttaa itsensä.

Tästä hajatelmasta ja hoksauksesta innostuneena otin käyttöön vanhemmasta LF boxista tulleen kasvonaamion. Siis näinkin simppeli juttu on jäänyt käyttämättä! Suihkuun ja sen jälkeen ufo- suojus paikkaansa.

(Oh K! Chok Chok Illuminating Holographic Sheet Mask ) ? (on muuten ihana!)

Mikä fiilis! Man, I feel like a woman! Pitkästä aikaa. Perusihonhoito tottakai on ollut jokapäiväistä, mutta extraa? Noup.

Eli..jonkinlainen spartalainen oleminen on ollut läsnä vahvasti, vaikkei oikeastaan tarvitsisi.

Kuitenkin kaikki on ok, ja oikeastaan ihan hyvin. Loppujen lopuksi.

???

Selviytymislistaa samanhenkisille:

 • Hengitä rauhassa hetki
 • Pysy hetki paikallasi ja katso, kaatuuko se maailma kuitenkaan
 • Voiko kuitenkin joku muukin hoitaa jonkin asian?
 • Ota pieni hetki omaa aikaa, ja älä ajattele muuta
 • Kaatuuko maailma pienestä hemmotteluhetkestä?
 • Entä pienestä herkusta? (jos sellaisista tykkää siis)
 • Halaa itseäni, tai pyydä jotakin muuta halaamaan..jos kohde on ihastus, muista misteli!
 • Rauhoitu………

Nämä ohjeet antaisin itsellenikin. Ja niinhän annoinkin! Joten, noudattamaan siis ihan peilin kautta täällä.

Pieni bonus vielä

Kirjaimellisesti pieni. Eli tyttökoiruudella piti olla tyhjä kohtu keskenmenon vuoksi, eli ei haluttu siis enempää pentuja. Arvatkaas, mitä tapahtui viime lauantaina? Hän väkersi sohvalla syliini täydellisen, yhden pennun. Yksi pikkuinen oli siis jollain ihmeen tavalla selviytynyt tänne maailmaan!

Joulunihme, täysin! ??Aika uskomaton fiilis oli lauantaina, että mitä täällä tapahtuu! Kun ei oikeastaan… ei siis mitään muuta merkkiä ollut kuin alkanut synnytys. Ja tissit turvoksissa jonkin verran, mutta näin olisi voinut siis olla keskenmenon jälkeen hormnien takiakin…eli siitä ei siis voinut päätellä tätä. Mahassa ulkoapäin ei näkynyt mitään. Ei kertakaikkiaan mitään! Eipä kyllä yksi pentu pahemmin näykkään, ainakaan isommilla koirilla.. sinne kun mahtunee niitä muutama, viimeksi oli 7kpl.

No nyt on purettu siis viimeajan tapahtumat, hoksaukset ja ihmettelyt. Tästä on taas hyvä jatkaa blogia eteenpäin kanssanne! ❤

Joskus pieni ajattelukirjoitus/hetki on vaan niin paikallaan. Vaikkaan ei tekstissä ehken sellaista punaista lankaa olekkaan, niin hajatelma kuitenkin :).

Toivottelen jo tässä vaiheessa ihanaa, lämmintä, toivottavasti vähäsateista ja onnellista Joulua kaikille!

With love, Maarit

Like it? Share the love:

Vastaa