Asukuvia syksyn alkuun

Elokuun ihana lämpö! Alkusyksyn lämpö on vaan niin ihanan hellivä, mahtavat tuoksut tulevat nokkaan ja illat pimenee. 
Pitkästä aikaa pystyin jopa pitämään hiuksia auki, kun ne muuten olivat pitkälti kiinni koko kesän kuumuuden takia. Ihania pieniä iloja!

Kurkkasin ilmatieteen laitoksen säätä ja huomasin, että vielä on muutama päivä lämmintä ennenkuin ilma vaihtuu vähän viileämpään suuntaan.

Päätin siis kaivaa kaapista vaatteet, joita olen vähiten pitänyt tänä kesänä. Kerran vielä ulkoilmaa näkemään ennen seuraavia kesäpäiviä (tai lomaa).

Alkuun ideana oli valkoinen toppi ja harmaa ohut bleiseri, mutta koska toppi oli pesussa niin päädyin tähän.

Itseasiassa tämä olikin ihanan rento päällä! 

Muutoinkin hiippailin viimeiset kaksi viikkoa kuumilla ilmalla näyttämällä lähinnä Casper kummituksille: yli- isot puuvillahousut sekä yli- iso valkoinen toppi olivat luotto juttuja.

Näistä housuista olen tykännyt oikeastaan samalla sekunnilla kun otin ne H&M:än paketista pois. 
Toppi on vanha ja malliltaan pitkä. Paita on kooltaan reilu ja silkkisekoitetta. 

Ensin mietin topin laittamista housujen sisään, mutta kun se tosissaan on niin pitkä, niin näytti se vyötäröltä että siellä olisi ylimääräinen makkara, joten toppi sai jäädä päälle.

 Sitten mietin paidan kohdalla, että jätänkö auki mutta jotenkin tuo solmu sopii vaan tuohon omaan mieleen.

Tadaa, mikä kuva! 😀

Värimaailma on aika hillitty, joka ei ole täysin ihan itseäni, joten ehkä tuo paidan sitominen tuo pikkaisen sitä tvistiä asuun. Pinkit kangastossut olivat se pieni väripilkku.

Itse rakastan elokuuta aivan mielettömästi ja luultavammin se näkyy jo ilmeistäkin! 🙂 Saa pikkuhiljaa katsella syksyvaatteita ja kietoutua eri kerroksiin.

Rakastan myös vaatteita, näköjään! Eli tuo oli itselleni sellainen huomio taas, kun vaatekaapissa huokailin kankaiden keskellä. Hassua sekin, kun ihminen huokailee itsekseen kaapissa haaveilen eri yhdistelmistä :D. Vaan minkäs teet, kun luovassa tyylissä on jotain niin vapauttavaa ja voimallista fiilistä itselleen!

Joko siellä on siirrytty syksyn valikoimaan vai hellevaatteilla pärjaillään vielä?

Ihan mielettömän mahtavaa päivää kaikille!
xoxo
Ps. Koko tyyli from H&M
Like it? Share the love:

10 thoughts on “Asukuvia syksyn alkuun

  1. Onpas siellä rennon tyylikäs leidi:) Raitahousut on jollain tapaa klassiset, mutta kuitenkin niissä on ihan oman twistinsä. Pinkit tossut kruunaa kokonaisuuden kivasti:) Sulla on hyvä stailaussilmä:)
    Ihanaa viikonloppua Maarit<3

  2. IIIIIhanat housut ♥ Kiva rento asu! Mä oon vielä kesäkuteissa, mutta nahkatakki on jo iltasella ollut päällä. Odotan jo vähän syyskelejä, farkkuja ja nilkkureita 🙂 Kesäkuteita en viel pakkaa kun loma lämpimään edessä, mutta sen jälkeen sitten.

  3. Mä tykkään kanssa housuista 😊sama täällä, nahkatakki kamuna niin taas pärjää😘 jei, loma! Kuulostaa mahtavalta! ❤️❤️❤️❤️

  4. Ihanat noi raitahousut! Kyllä mä olen jo ottanut neuletakit käyttöön, olen vilukissa ja aamut ja illat on jo viileitä. Mukavia syyspäiviä sulle 😊💙

  5. Ne on omaankin mieleeni niin <3 🙂 Ajattelin, jos kanssa neuleiden kanssa menisi vielä vähän aikaa. Pikkuhiljaa taivun samaan, jopa sukkiakin otan esille, varma syksyn merkki täällä!
    Samoin sulle, ihania syssynpäiviä :9 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *