1x käärmekuositakki ja 1x pikkulaukku 1x vyölaukku

Nonniih, nyt kun on pari viimeistä postausta purettu sydäntä niin nyt on hyvä palata juurilleen. Asukuvia kevään kynnyksellä! Jei!

Jostain ihmeen syystä täällä on muutama kombo nyt mielenpäällä:

 • Oranssiin taittuva huulipuna ja kiharat
 • Käärmekuosi
 • Pikkulaukut (isojen mukana siis)
 • Orassi ja tumman vihreä yhdessä

Rakastuin tähän lyosellitrenssiin heti, kun näin senH&Män sivuilla. Oli vielä tienattuna alennuksiakin  henkkamaukka klubissa niin -20% pois hinnasta.

                                                         Lyosellitrenssi 49.99€  From H&M

Mennä tönötin siis tuonne pihalle pelkässä takissa ja saappaissa, päätin siis että kevättä ilmassa! Ja olo hieman… noh, onneksi olen kotona 😀 Mutta menisihän tuo melkein mekosta, vaikkakin trenssi on!

Ihanan kevyt päällä, mutta tarpeeksi painava, että ei lähde tuulen mukana helmat ja pysyy paremin kuosissaan. Tykkään siksi ehken tuosta lyosellista materiaalina, että tosiaan säilyttää muodon eikä rypisty niin helposti.

Sitten..voi ei! Menin ”halpaan”, mainoksen uhri ja ties mitä mutta..vyölaukku! Ei ole ollut since -89 ehken! Mietin kyllä ensin, notta mitähän sitä tuli tilattua, mutta hei: olikin aika kiva päällä!

En olisi uskonut moista päälläni näkevän, eli näin ne mielipiteet muuttuvat! Ja meneehän tämä oikeasti vaikka vyöstä, kätevästä sellaisesta!
Tämä ihanuus, sydämenmuotoinen olkalaukku! En löytänyt nyt tuolta verkkokaupasta, olisikohan jo sitten loppunut, plaah. Mutta vaikka tänne ei mahdukkaan kun avaimet, niin ylisöpö on! Isomman laukun kaverina kulkee helposti.
♥️
Itse innostuin jo vähän kevään tulosta, ja pikkuhiljaa siirtelemään kaapissa niitä asteen kevyempiä eteenpäin.  Mites siellä, joko kevättä ilmassa?
Ihanaa päivää kaikille!
xoxo

Like it? Share the love:

4 thoughts on “1x käärmekuositakki ja 1x pikkulaukku 1x vyölaukku

 1. Käärmekuosithan on nyt ihan pop, joten olet muodin kärjessä<3 Mulla itsellä on enemmän kissaeläinkuoseja vaatteissa, mutta himottaisi jokin käärmekuosinenkin hommata. Onneksi tulee kevät ja saa kuorittua päällysvaatteita vähemmäksi, se on tervetullutta! Tänään rämmin räntä-/veisateessa toppatakin päällä sadetakki, ja toisaalta harmitti märkä keli, mutta toisaalta mitä välii…? Valoisampia aikoja kohti<3

  Ihanaa viikonloppua Maarit<3

 2. Wau, trenssi ja saapikkaat ovat todella tyylikkäät ja tuo sydän laukku ♥
  Mä odotan myös kevättä ja sitä että saa laittaa ohuempaa takkia päälle….

  Muksaa viikkistä Ihqu♥

 3. 😍 Ihan käärmeissäni😅en olisi ehkä uskonut tuotakaan, mutta joku käärme-fiilis iski. Kissaa täälläkin, mutta mahtuu näköjään kaikkea eläintä.. Ja koira karvat mukana niin koiraakin sitten.. Ihan totta, mitä välii! Mä rakastan jostain syystä mennä lenkille silloin kun luonto äippä on oikein vaikealla päällä… Valoisempia aikoja kohti💓💓

  Ihanaa viikonloppua Sari💓💓

 4. Kiitos Maikku💓💓💓 ite kanssa jotenkin ihan rakastunut näihin… Muodissa ja vaatteissa on se ihanuus, että niistä voi luoda omia taideteoksiaan… Ja joo… Ei haittaa pakkailla nyt nuita täkkejä kaapinperälle…

  Ihanaa viikkistä ite ihgu💓💓🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *